1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ODLUKA KLUBA: Dvojica imaju dozvolu Zvezde za selidbu, interesovanja već ima!

Objavljeno: 13.01.20 u 10:43

Sve u cilju ispunjenja plana da se smanji igrački kadar za prolećne ispite

Tri puta meri, a jednom seci i ovom narodnom vodi se trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji na Kipru iz svakog ugla snima potencijal igrača pošto za završnicu priprema u Antaliji sledi ‘skraćenje spiska‘.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miloje je i zvanično predao palicu Dekiju! Da li će uspeti da nastavi niz uspešnih sezona?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Pojedini igrači od ranije imaju dovolu kluba da ukoliko dobiju adekvatne ponude mogu da odu u Evropu, a postoje ekipe zainteresovane za Dušana Jovančića i Srđana Babića.  Vezista se našao na meti Ferencvaroša i Leha mada još vaga i čeka novi poziv, dok se štoper našao na meti klubova iz Turske i Poljske.

STATISTIKA: Crvena zvezda je 20. klub Evrope svih vremena

Ipak, čekaju se konkretni potezi u narednim danima januara i ako se složi posao uslediće rastanak. Na ovom spisku ima mesta za još neke igrače, ali konačnu reč imaće posle Kipra trener Dejan Stanković. Crveno-beli se vraćaju kući 21. januara.

0
0

1 Komentara

  1. F moj Dejo,nisi ni počeo raditi, a pao si pod utcaj i ucjenu Terzića i Mrkele-Odrićeš se igrača a nisi se uvjerio u njihov kvalitet.. Ako ti je to,još, zahtjevao i predhodni trener, onda si totalno propao, jer su to sve igrači koji su bili u njegovoj nemilosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter