0
Ostali sportovi

IPAK NIJE MOGLO BEZ HAOSA: Hrvati napali Srbe u Gracu posle meča!

Objavljeno: 13.01.20 u 23:15

Na tribinama dvorane u Gracu sve je izgledalo mirno, čak su navijači dve selekcije sa zastavama stajali jedni pored drugih, ali…

Srpski navijači V.M. (29) i N.Č. (33) napadnuti su od strane hrvatskih navijača odmah po završteku rukometnog meča u kom je Hrvatska pobedila Srbiju 24:21. Kako su ispričali posle meča za ‘Informer’, njih su navijači Hrvatske videli još na tribini i pratili ih, a policija uopšte nije reagovala. Naši navijači, koji su došli iz Beograda da bodre reprezentaciju, utrčali su u taksi i otišli na drugi kraj grada, iako su smešteni pored hale, jer su se uplašili za svoju bezbednost.

– Jedva smo izvukli živu glavu. Jurili su nas hrvatski navijači, a policija nije reagovala. Pobegli smo u taksi. Nije bilo svejedno, ne znamo da li možda noževe imaju. Videli su nas na tribini i čekali nas ispred – ispričao je V. M.

Srpskih navijača je bilo samo nekoliko desetina na tribini, dok su ostala mesta popunili Hrvati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter