3
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

SAVO PITAN DA PROKOMENTARIŠE IZJAVU TERZIĆA: Evo šta je trener Partizana poručio generalnom direktoru Zvezde…

Objavljeno: 12.01.20 u 11:43

Izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića u vezi Partizana i njegovih stranaca odjeknule su u Humskoj.

Danas su u ‘Zemunelu’ novinari pitali Savu Miloševića da prokomentariše izjavu generalnog direktora Crvene zvezde o kvalitetu stranaca Partizana koji imaju 11 bodova manje od Crvene zvezde i gube bodove protiv Napretka, Mladosti iz Lučana i Voždovca.

– Trenutno se nalazimo na partizanovom trening centeu i želim da se bavim samo Partizanom. Oni neka se bave Zvezdom, ona je njihov problem – kratko je poručio Savo Milošević.

Moglo bi se reći sportski i džentlmenski, da se prekine sa daljim spekulacijama i optužbama.

FOTO: FK Partizan

Iz ‘Zemunela’ – Stefan Smuđa

0
0

3 Komentara

  1. Pa, ni pas ne pita otkuda mu 11 komada parcadi srnetine , on to rado docepa i pojede! Zvezdu kao da ne interesuje kako i odkle je dosla do njih , nju interesuje samo „imam“!
    To je tzv pasji motiv . Gazda psa je valjda dao te ukusne komadice hrane!

    0
    0
    Odgovori
  2. OFKanu nije jasno!?
    Naravno da mu nije jasno, kad ne razume sta je sport…ne zna da postoje i ztakmice koje se ne mogu namestiti….u stvari ZNA, Partizan ga je naucio 😉

    0
    0
    Odgovori
    • Sećam se svojevremeno Partizan igra LŠ, ima preko 10 bodova prednosti. Dodje derbi i Zvezda pobedi sa 3:0. I veruj mi ta sreća je trajala samo jedan dan, jer je pogled na tabelu bio surov. Drago mi je što ste vi i posle 4 meseca srećni i što vas ovih-11 uopšte ne deprimira. Samo tako nek ostane još dugo godina!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter