1
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Pojačaćemo se na dve ili tri pozicije! Strance nećemo dovoditi! Sadik može da ode, ali…

Objavljeno: 12.01.20 u 11:20

Novinarima u ‘Zemunelu’ obratio se šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević koji je otkrio planove kluba do februara i početka sezone.

Savo Milošević je prvo otkrio očekivanja pred nastavak veoma naporne sezone i borbe na dva fronta.

– Očekivanja su da nastavimo gde smo stali. Rezultati su dobri, mogli bi biti i bolji. Uspelo smo da napravimo kvalitetnu igru i što je najbitnije dobru osnovu. Mislim da možemo još bolje da igramo, nismo bili u situaciji da uigramo tim. Sada su igrači došli od prvog dana i moći ćemo da popravimo sve taktički. Neće biti koncepcijskih promena. U pitanju su mali detalji, sitnice i probaćemo da sve to napravimo za 20-30 posto bolje nego što je bilo – počeo je Savo Milošević.

Dolazaka će biti, neki igrači će morati na pozajmice.

– Ideja je bila da ostanemo sa ekipom komuniciramo i da se pojačamo na dve ili tri pozicije. Letos smo 10 igrača otpustili i sada ćemo četiri ili pet poslati na pozajmice. Gledaćemo da dovedemo igrače, oni neće narušiti ono što već imamo. Sada prilazimo tome lagodnije, jer imamo oformljen tim. Strance sada nećemo dovoditi, jer već imamo popunjen broj stranaca.

Slobodan Rajković nije ‘otpisan’, čeka se, ali neće dugo.

– Rajkovića ćemo sačekati još neko vreme. Ne bih ga čekao baš do kraja prelaznog roka, ali probaćemo da završimo to, jer je već dva meseca trenirao sa nama – jasan je bio Savo.

Partizanu su potrebna pojačanja na dve pozicije.

– Napadač, centarhalf i imamo dosta igrača koji mogu da igraju na više pozicija.

Prodaje stranaca neće biti, iako na stolu stoji ponuda za Umara Sadika teška 7-8 miliona evra.

– Imamo nekoliko ponuda za igrače, ali odbićemo ih jer želimo da ih zadržimo. Za Sadika imamo sada ponudu od 7-8 miliona evra, ali nema šanse da ga prodamo za taj novac. Ako neko ponudi više, možda ćemo razmisliti – iskren je bio Savo Milošević.

Iz Zemunela: Stefan Smuđa

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter