0
Domaći fudbal

PREPODNEVNI TRENING: Stanković obuo kopačke, radile pete…

Objavljeno: 12.01.20 u 14:45

Ritam na zimskim pripremama polako se pojačava. Drugi trening u Pafosu, a prvi današnji, protekao je u radu sa loptom, kao i na podizanju aerobnog kapaciteta igrača.

Fudbalere Crvene zvezde vedar duh ne napušta. Iako je nedelja, prvi dan sa dva treninga od dolaska na Kipar, naši prvotimci pokazuju da su maksimalno ozbiljni i koncentrisani.

Lepo vreme i 16 stepeni Celzijusovih poslužilo je momke koji su bili orni za rad. Šef stručnog štaba Dejan Stanković, posle uobičajenog zagrevanja i vežbi snage, radio je sa ekipom na tehnici dodavanja, kao i na ubrzanju tačnosti pasa.

Fudbaleri su ponovo pokazali koliko su fokusirani, pa je procenat tačnog dodavanja bio veliki. Obuo je Stanković kopačke, ovoga puta u ulozi trenera, i prelepim potezima petom, kao i pregledom igre, podsetio da majstor uvek ostaje majstor.

Posle toga, prvotimci su radili lagana istrčavanja sa jednog na drugi kraj terena. Koliko je sloga i zajedništvo prisutno u Zvezdinom timu govori i to da su sve vreme fudbaleri trčali u istoj liniji i pružali svoj maksimum.

Poenta rada u tri grupe tokom prepodnevnog treninga bila je što bolja cirkulacija lopte i rad na podizanju areobnog kapaciteta.

Nove obaveze na Kipru čekaju zvezdine fudbalere danas u popodnevnom terminu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter