1
Domaći fudbal

ZVEZDA SLETELA NA KIPAR: Borjan je novi kapiten, pada odluka o zamenicima… (FOTO)

Objavljeno: 11.01.20 u 11:15

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Kipar gde će u Pafosu odradi prvi deo priprema pred selidbu u Belek.

Rano jutros direktnim letom za Larnaku fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Kipar gde će odraditi prvi bazični deo priprema. U centru pažnje biće rad na fizičkog snazi i kondiciji, plus prvi obrisi novih taktičkih zamisli Dejana Stankovića i pomoćnika.

Ekipu je očekivano kao kapiten poveo Milan Borjan. Iskusni čuvar mreže je avanzovao odlaskom Marka Marina i postao je lider ekipe. Zasluženo za sve što je pružio u prethodne dve i po godine na golu crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sada je na Dejanu Stankoviću da izabere zamenike. Prvi izbor su svakako Marko Gobeljić ili Milan Rodić. Momci koji su takođe u klubu već dve i po godine i standardni su članovi tima. Jedan od kandidata je i Miloš Degenek, mada postoji mogućnost da reprezentativac Australije do kraja februara ‘skokne’ do Kine.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

  1. Setimo se igara Gobeljića, iz grupne faze LŠ! Pa, valjda, neće neko takav biti zamenik kapitena?! Nije dovoljno samo imati veliku ljubav prema Zvezdi, potrebne su i još neke komponente kao na primer brzina, i smisao za ofanzivu sa solidnim centaršutem!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter