0
Domaći fudbal

ČEKA SE RASPLET: Napadač se vratio u Partizan, ali…

Objavljeno: 11.01.20 u 10:15

Napadač se vratio u Humsku, ali nije u planovima trenera Save Miloševića, te će spas morati da potraži u nekom drugom klubu.

Letos se Nemanja Nikolić preselio iz Partizana na pozajmicu u Vojvidinu, ali je saradnja sa Novosađanima okončana ranije od dogovora dva kluba i napadač je ponovo na raskrsnici. Kako saznaje HotSport, nastavak saradnje sa crno-belima nije plan trenera Save Miloševića, koji uveliko na tržištu traži „zamenu“ za Umara Sadika i doneta je odluka da Petar Gigić bude prosleđen do kraja sezone verovatno na pozajmicu u Mačvu.

Što se tiče Nikolića dobio je poziv da ponovo obuče dres Spartaka iz Subotice, odakle je pre godinu i po dana stigao u Humsku, a postoji opcija odlaska u inostranstvo i neko interesovanje su pokazale ekipe iz Saudijske Arabije. Pošto je golgeter na pola ugovora sa Partizanom čeka se konačan rasplet, a napadač je već nastupao u inostranstvu u dresu Rostova (Rusija) i Aktobea (Kazahstan).

Nemanja Nikolić je u dresu Vojvodine prošle polusezone odigrao 11 utakmica i postigao je tri gola uz tri asistencije.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter