0
Košarka

DOBIJA FUNKCIJU: Nekadašnji NBA košarkaš i centar Partizana postaje tim menadžer reprezentacije!

Objavljeno: 10.01.20 u 17:55

Reprezentacija Crne Gore dobila je veliko pojačanje u stručnom štabu.

Nekadašnji as Partizana, Panatinaikosa i Minesota Timbervulvsa Nikola Peković biće postavljen za tim menadžera reprezentacije Crne Gore, objavio je tamošnji savez.

– Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji i sa ove funkcije – poručio je Peković.

Pored Pekovića još jedan proslavljeni as dobiće funkciju, na mesto trenera biće postavljen Blagota Sekulić.

– Meni je jako drago da sam deo novog stručnog štaba. Uradiću sve što je u mojoj moći da se ostvari što bolji rezultat, to je u ovom slučaju plasman na Evropsko prvenstvo. Odmah nas čeka teška utakmica protiv Velike Britanije i nadamo se najboljem – poručio je Sekulić.

Pored Blagote selektoru Radoviću će kao trener pomagati i Vladimir Todorović, a u stručnom štabu još su kondicioni trener Milovan Ljubojević, doktor Aleksandar Radović, fizioterapeut Periša Čagorović i ekonom Darko Savić, koji su bili deo tima Zvezdana Mitrovića.

Reprezentacija Crne Gore kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje 21. februara utakmicom protiv Velike Britanije, tri dana kasnije je duel protiv Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter