2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

SRPSKI BISER NA CENI: Žele ga Zvezda, Partizan i Dinamo Zagreb, ‘cifra’ nije velika, ali se interesuju i ‘ale’…

Objavljeno: 08.01.20 u 23:55

Najtraženiji fudbaler Superlige Srbije je svakako mladi igrač Vojvodine iz Novog Sada Mirko Topić, sto je pun ponuda…

Prva je želju izrazila Crvena zvezda. Potom se javio Savo Milošević i istakao da je Mirko Topić veoma zanimljiv igrač. U trku se ubacio ‘lovac na talente’ iz regiona Dinamo iz Zagreba. Ali, tu nije kraj. O vezisti Vojvodine raspituju se još Sparta iz Praga, Mančeset siti i Tuluz.

Danas se javio još jedan kandidat. Drugi Dinamo – Dinamo Kijev. To samo dodatno otežava situaciju pre svega Crvenoj zvezdi, koja deluje najzainteresovanije. Cena Mirka Topića nije velika, 800 hiljada evra, to je izlazna klauzula, ali mladi momak za sada nije voljan da napusti ‘Karađorđe’.

Mirko Topić ima 18 godina, odigroa je 14 utakmica ove sezone i postigao je četiri gola.

FOTO: FK Vojvodina/Jelena Grlić

0
0

2 Komentara

  1. Jel je to onaj klinac sto su mu uvalili menadzera ( Slobodana Milutinovića Snajpera ) na kvarno i sada je krimos zaduzen za njegovu karijeru … ?!?!
    Maltretiranje i zastrasivanje da bi potpisao za njega i prepustio mu procente od svojih narednih ugovora …

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar je igrac ali za sada je samo talenat koji obecava. Bila bi velika greska da sada ide u inostranstvo, ne bi bio prvi koji bi skliznuo sa normalnog rzvojnog puta i upropastio svoju karijeru vec na samo startu.
    Umesto toga, on bi trebao da osane u Vosi a u najboljem slucaju da predje u Partizan! A zasto bas Partizan? Zato sto bi dobio odmah mesto zadnjeg veznog umesto Zdjelara i uz fascinantnog Natha bi imao sta da nauci! I igrao bi za razliku od Zvezde u kojoj ima mnogo vise konkurencije gde bi se nacekao za sansu da igra kao starter. Sto se tice Zagreba, o tome pojma nemam i zasto bi to bio njegov izbr…, osim…!?
    Ako bi ostao jos makar sezonu u Vosi ,odnosno u Srbiji, vredeo bi mnogo vise jer on moze samo da napreduje u domacoj ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter