0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOFERI SPAKOVANI: Jevtović večeras kreće na ‘rajsko ostrvo’, čeka se potpis…

Objavljeno: 08.01.20 u 19:10

Krilni napadač spakovao je kofere i večeras putuje u Nikoziju gde će najverovatnije ostati najmanje do juna.

Spakovani su koferi i večeras malo pre ponoći Milan Jevtović u drustvu svog menadžera Milana Dudića leti na Kipar, a sutra na klinici u Nikoziji su zakazani lekarski pregledi. Posle ovog koraka sledi potpis za APOEL do 30. jnuna sa opcijom da šampion Kipra pod određenim uslovima uz obeštećenje plus procenti od dalje prodaje može da otkupi ugovor napadača, koji ima ugovor sa crveno-belima do juna 2021. godine.

Jevtović je u junu 2018. godine stigao iz Antalije na stadion „Rajko Mitić“, ali kod trenera Vladana Milojevića nije imao veliku minutažu, mada se letos tokom priprema izborio za status prvotimca. Usledila je povreda zadnje lože koja je kumovala bolovanju od nekoliko nedelja, što je kasnije uticalo na minutažu. Ipak, brzonogi igrač je dao gol Javoru u Ivanjici i doneo bod crveno-belima. Ispostaviće se oproštajni.

Igrac odlazi u srpsku koloniju i pridružiće se Vujadinu Saviću, Urošu Matiću i Andriji Pavloviću, a ponovo će sarađivati sa trenerom sa kojim je radio Rozenborgu Kareom Ingebirgsteniom, gde je pružao partije karijere.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter