2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

MIJAILOVIĆ: Nemam razloga da okrenem telefonom Čovića! Evroliga ne vidi ABA ligu u svom takmičenju, a krivi su…

Objavljeno: 06.01.20 u 19:35

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović bio je gost dnevnika na TV Prva gde je govorio o Evroligi, odnosu sa Nebojšom Čovićem i Partizanu.

Ostoja Mijailović je izneo zabrinutost da Evroliga ne želi više ABA ligu u svom takmičenju zbog svih dešavanja tokom finalne serije ABA lige.

– Sumnjam da će Evroliga dozvoliti da neko, posle finala kao što je bilo ono prošle godine, igra kao broj jedan iz ABA lige u elitnom takmičenju. Siguran sam da nas zbog tog finala i incidenata u Podgorici i Beogradu ne vide kao učesnika Evrolige – rekao je Mijailović gostujući na TV Prva.

On je istakao da nema razlog da se telefonom čuje sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem.

– Nemam razlog da okrenem Čovića telefonom jer znam da će taj razgovor biti protumačen na pogrešan način i publikovan tako da se Partizanu nanese šteta.

Ostoja Mijailović je istakao da postoje dve opcije na poziciji centa i da pojačanje stiže.

– U ovom periodu jako je teško pronaći centra. O tome odlučuju terner i stručni štab. Za sada je situacija takva da postoje dva ozbiljna kandidata, ali ne smemo da pogrešimo u izboru. To je ključna pozicija da ostvarimo prednost u trci sa rivalima – zaključio je Ostoja Mijailović.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

2 Komentara

  1. Pejdz ima srpski pasos a Pejners je bivsi, na njega se ne racuna. Gordic realno nije stranac i svakog dana ocekujem da mu se da srpsko drzavljanstvo sto i zasluzije. Tako da imamo 5 stranaca, slazem se da nije malo ali ni strasno. Informisi se pa onda komentarisi

    0
    0
    Odgovori
  2. Osmi stranac… Volden, Pejdž, Gordić, Tomas, Mozli, Peiners, Reding…Da li ćeš se zaustaviti? Kontradiktorno je da tvrdiš da Evroliga ne želi pobednika ABA lige, pa dovodiš još jednog stranca. U kupu i prvenstvu dozvoljena su 4!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter