0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

‘UMALO SAM UBIO ROMANA ABRAMOVIČA’: Bivši fudbaler Čelsija priznao da je malo falilo da usmrti ruskog milijardera!

Objavljeno: 05.01.20 u 18:57

To je ispričao tek 20 godina kasnije.

Nekadašnji igrač Čelsija Pet Nevin ispričao je za škotski ‘BBC radio’ da je jednom prilikom, krajem prošlog veka, umalo ubio Romana Abramoviča.

Bivši škotski fudbaler je opisao da je on vozio automobil, a ruski milijarder bicikl.

– Pre oko tri godine bio sam na odmoru u Aranu i vozio sam se severnom stranom ostrva. Skrenuo sam i neposredno pred Lohranzu sam umalo udario nekoga na biciklu. U poslednji čas sam uspeo da ga izbegnem, mogao sam da ga ubijem. Taj neko je bio Roman Abramovič – otkrio je Nevin.

– Kakva bi to priča bila da sam ubio Romana Abramoviča. ‘Za dlaku’ sam ga promašio. On je usidrio jahtu na u neposrednoj blizini i izašao da vozi bicikl. Do današnjeg dana ne zna da sam to bio ja.

Nevin je za Čelsi igrao tokom devedesetih godina i upisao je više od 200 utakmica za ‘plavce.

Pedesetšestogodišnji penzionisani škotski reprezentativac opisuje Abramovića kao veoma stidljivu osobu.

– Sreo sam ga više puta i on je izuzetno, izuzetno stidljiv. Pre dve godine sam bio u Londonu, u jednom objektu iza Stamford bridža, i video sam njega. Ljudi mu konstantno prilaze ali on ne razgovara sa njima – kao da ima plavu krv – ispričao je Nevin dodajući:

– Ja sam razgovarao sa jednim sitnim momkom kojki je bio DJ, a Roman je krenuo za njim i došao do mene. Rekao sam mu ‘ćao’ i pružio mu ruku, a dečko se prestravio. Umalo da iskoči iz sopstvene kože – zaključio je Škot.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter