4
Domaći fudbal

USKORO RASPLET: Brazilac čeka dogovor sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 04.01.20 u 10:00

Angažman je moguć uz dobijanje raskida ugovora sa crveno-belima, što se očekuje posle 10. januara.

U viziji takmičarskog pogona Crvene zvezde prema planu trenera Dejana Stankovića, kao što je HotSport najavio, za drugi deo sezone nema mesta za Žandera Santanu.

Iskusni levi bek je na izlaznim vratima šampiona Srbije, a sledi dogovor dve strane oko sporazumnog raskida ugovora, koji je validan do juna 2021. godine.

ZVEZDA U TOP 8: Dve ključne nedelje za četu Dragana Šakote, mogu li crveno-beli do četvrtfinala? (ANKETA)

Isplata dela potraživanja je jedan od modela, a kao slobodan igrač Brazilac želi da se vrati u Portugal.

I kako saznajemo, Žil Visente je zainteresovan da ponovo sarađuje sa ‘kariokom’ i ova pozicija je potrebna ekipi u primarnom planu da ostanu u eliti. Sarađivali su pre par sezona, a postoje neke opcije i u Brazilu, uglavnom se raspituju drugoligaši.

OTKRIVENO: Evo zbog čega je stopiran transfer Meklina u Partizan…

Ipak, čeka se konačan rastanak posle samo nekoliko meseci sa Zvezdom za koju je na tri fronta upisao 15 mečeva i na terenu je ukupno proveo 988 minuta.

Upisao je Žander jedan pogodak i četiri asistencije, ali je posle skrivljenog penala u Atini protiv Olimpijakosa i eliminacije iz Evrope sam sebi potpisao ‘ispisnicu’. Ovu gresku navijači ne mogu da mu oproste i rastanak je najbolje rešenje.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić
0
0

4 Komentara

  1. Da li se to primecuje odusevljenje u naslovu?Uspece Zvezda da pokloni nekog igraca dzabe uz naravno da plati novac za odlazak…..sampion nasih livada,bez ikakve ponude za svojih 50 igraca….a one neznalice iz Partizana samo za dva igraca 25 miliona evra,neverovatno……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter