0
AdmiralBet ABA Liga

URNEBESNI UROŠ LUKOVIĆ: Ceca me pitala da se slikamo, morao sam da je ispoštujem, iako je crveno-bela! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.20 u 10:47

Bivši košarkaš Partizana, a sada Mornara iz Bara, Uroš Luković večeras će od 19 sati igrati protiv voljenog kluba.

U Beograd je stigao u sjajnom raspoloženju i, iako ne skriva pripadnost crno-belim bojama, istakao je da očekuje trijumf Barana.

– Očekivanja su pobeda, ove godine pogotovo, jer je Mornar napravio ozbiljnu ekipu i ima velika očekivanja. Težimo ka prva četiri mesta, imali smo neke kikseve, ali došli smo tu da ispravimo taj kiks protiv Igokee i da pobedimo ako možemo – rekao je Luković za Partizan TV.

Pre ovog meča Luković se slikao sa Svetlanom Cecom Ražnatović i to je bilo jedno od pitanja, na koje je centar vrlo šaljivo odgovorio.

– Nisam bio na koncertu, Svetlana me pitala da se slikamo, nisam mogao da odbijem. Veruj mi, znaš da mi je teško bilo… Iako je crveno-bela i ne volim je, ali morao sam da ispoštujem – rekao je kroz osmeh Luković.

Potom je izneo mišljenje o drugom delu ABA lige.

– Budućnost i Partizan su jedini sigurni po mom mišljenju u najbolja četiri. Ovo sve ostalo će biti „tuča“ do poslednjeg kola. Kako i za četiri, tako i borba za opstanak, jer sad i Igokea i Mega i Zadar… biće baš čupavo dole – zaključio je Luković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter