6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OSUJEĆEN PLAN: Zvezda dobila ‘nepristojnu ponudu’ za krilnog napadača!

Objavljeno: 04.01.20 u 15:33

Ali, crveno-beli imaju drugačije planove.

Grčki mediji pišu da je Aris poslao ponudu od 500.000 evra da pozajmi od Crvene zvezde Matea Garsiju, koji je u prošloj sezoni u Grčkoj imao zapažen učinak i na 32 meča postigao je 11 golova.

DOBILI SMO ODGOVOR: Matijašević otkrio da li će Dragan Stojković Piksi postati selektor Srbije!

Zatim se vratio u Las Palmas odakle je za 2,2 miliona evra stigao u Ljutice Bogdana. Na startu je pokazao golovima protiv Jang Bojsa i Vojvodine da će biti ekstra pojačanje, ali je pao u formi kako je sezona odmicala.

Ipak, ocenjeno je da ponuda nije dobra, jer je Garsija plaćen mnogo više od pola miliona evra da bi bio pušten na pozajmicu posle svega šest meseci.

USKORO RASPLET: Brazilac čeka dogovor sa Crvenom zvezdom!

Crveno-beli su tako glatno osujetili plan Arisa koji juri plasman u Evropu i želeli su da kao aduta imaju krilnog igrača iz Argentine.

Garsija uskoro dolazi u Beograd na start priprema sa Zvezdom koje su zakazane za 10. januar.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić
0
0

6 Komentara

  1. Samo da Terzicu i Mrkeli vidim ledja i opet cu da navijam za Zvezdu svim srcem,pa makar igrala u drugoj ligi. Ovako, dok su mesetari i lopovi u Zvezdi,ja ne vidim nikakvu bolju buducnost za klub. A ova ideja o privatizaciji koju je neko spomenuo u komentarima,ostvarice se ,ali kad Zvezda bude opet igrala ligu sampiona,znaci za jedno 20 do 30 godina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro ste osujetili plan. Ostavili ste ga na plati koja nije tako mala. Uzeće vam još milion. Bolje da ga pustite nek ide i besplatno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad sam video naslov. pomislio sam da će konačno neko uzeti onog kreativca 32-godišnjeg Bena, tog nezaustavljivog driblera i tvorca vanvremenskih golova (iz penala i iz peterca, kada ostane sam), kad ono kao traže Garsiju! Ma. ko njega traži?! Ove škart “kapitalce” koji su u Zvezdi, ne da ih niko ne traži, nego ih niko neće ni “gratis”! Nisam siguran da bi oni pojačali ni Grafičar, jer igrači Zvezde na kaljenju u Grafičaru su bolji od svih “kapitalaca” Zvezde! Sa svima njima treba načiniti sporazumni raskid ugovora a Zvezdu pod hitno privatizovati! Kada se Zvezda privatizuje, tada se niko neće ugrađivati u ugovore ovakvih prslih kapitalaca a ova interesna grupa, ti nezasiti predatori, koja je zasela na vrat Zvezdi, će provoditi dane odmora u ZIKS Sremska Mitrovica., gajeći beli luk, peršun i skupljajući jaja!

    0
    0
    Odgovori
  4. Garsiju ,treba ga uigravati kao centralnog poluspica,tu bi iskazao puni potencijal.Ali svakako nema nista bez rekonstrukcije tima I smene Terzica I direktora marketinga.Treba uskratiti divljastvo radikalnih navijaca I skinuti tenk sa Marakane.To kalja brend kluba I salje losu poruku u svet. Svako poredjenje sa Arsenalom je blago receno neinteligentno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter