0
Kladionica

BARSA OD STARTA JAKO: Meridianbet ponuda za La Ligu!

Objavljeno: 04.01.20 u 11:59

Ponovo se vraćamo u zanimljivu sezonu španskog prvenstva, La Lige. Meridianbet izdvaja najzanimljivije mečeve i daje najbolje kvote. 

Getafe-Real Madrid

U predgrađu Madrida na svom ‘Coliseum Alfonso Perez’ stadionu ambiciozni Hetafe želi da sruši ranjenog kralja. Real i Zidan imaju problem sa povredama svojih igrača pa se to odražava i na rezultate. Iako su čak drugi na tabeli daleko su od svoje najbolje forme pa je ovo prava prilika da ih Hetafe zakine za koji bod. Meridianbet predlaže igru 1&0-3 po kvoti 5 za ovaj drugi po veličini madridski derbi. Za sigurniju varijantu biramo igru 1X&2-3 po kvoti 4

Atletico Madrid-Levante

U drugom dijelu grada Madrida Atletiko dočekuje Levante na ‘Wanda Metropolitano’ stadionu. Mnogo novih igrača je doveo Dijego Simeone i još nije posložio kockice kako treba. Samo 20 postignutih golova na 18 utakmica je ispod standarda za ekipu koja se takmiči za titulu. Međutim Levante igra ofanzivan fudbal i voli da se nadigrava sa protivnicima. Ovakav meč i treba Simeoneu da prodrma ekipu i konačno u novoj godini krenu sa golovima. Meridianbet predlaže igre 1-1&3+ po kvoti 2.57 i 1&GG po kvoti 3.20 za ovaj meč. 

Espanyol-Barcelona

Espanjol, koji je ove sezone najlošija ekipa u španskoj ligi, nalazi se na poslednjem mjestu na tabeli i u najgorem trenutku, kada traže svoju formu, dočekuju lidera i aktuelnog šampiona Barselonu. Najbolji protiv najlošijeg napada u ligi u derbiju Katalonije nebi trebalo da donese neku neizvjesnost  po pitanju pobjednika meča. Trio Suarez, Messi i Grizman se uigrao i terorišu sve u ligi i sigurno će motivisani krenuti i ovu godinu. Meridianbet predlaže igru da Barselona postigne gol u oba poluvremena G1+1 po kvoti 2.08 ili da Barselona postigne 2+ golova u prvom poluvremenu GI2+ po kvoti 3.55

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter