0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

UEFA ‘UPOZORAVA’: Obratite pažnju na Strahinju Pavlovića! Na listi je još jedan partizanovac…

Objavljeno: 02.01.20 u 17:10

Srpski štoper iz tabora Partizana, Strahinja Pavlović, igrama u 2019. godini dospeo je na radare najvećih evropskih klubova, ali i UEFA.

Evropska kuća fudbala je na zvaničnom sajtu obavila analizu svih mladih igrača na ‘starom kontinentu’ i na listu 50 najtalentovanijih igrača u Evropi pod nazivom ’50 za budućnost’, uvrstila dvojicu srpskih fudbalera.

Jedan je Strahinja Pavlović, štoper Partizana koji je nedavno potpisao za Monako u bogatom transferu, u okviru kog će još šest meseci provesti u Humskoj.

UEFA je u njegovom slučaju naglasila da bi trebalo obratiti pažnju na njega, jer Pavlovićevo vreme tek dolazi.

– Bio je standardan štoper Partizana tokom 2019, očekuje se da u 2020. pređe u Monako i da debituje za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Na listi je još jedan Srbin, takođe partizanovac koji sada igra u Fiorentini. U pitanju je Dušan Vlahović, napadač koji sve više dobija šansu u ljubičastom dresu.

– Visoki napadač je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom kad je imao samo 15 godina, a u drugoj sezonio u Firenci ispunjava obećanje da je ‘novi Ibrahimović’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter