0
Ostali sportovi

PRIPREME ZA EP: Savić saopštio spisak vaterpolista

Objavljeno: 02.01.20 u 17:35

Vaterpolisti kreću u odbranu četvorostruke uzastopne titule šampiona Evrope.

Nakon što su lagano savladali Hrvatsku pred kraj 2019. godine, reprezentativci Srbije mogu da se okrenu pripremama za Evropsko prvenstvo koje će se u Budimpešti odigrati od 14. do 26. januara.

‘Delfini’ su se okupili kako bi otputovali u Barselonu gde će se pripremati za odbranu titule koju su osvojili četiri puta uzastopno.

Selektor Dejan Savić je pozvao 19 igrača:

Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Stefan Živojinović (golmani), Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Viktor Rašović, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Strahinja Rašović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović.

Već 5. januara imaće prvu proveru protiv selekcije Španije koju su savladali u finalu poslednjeg Evropskog prvenstva, a potom će se ‘delfini’ vratiti u Novi Sad gde će obaviti poslednji deo priprema.

Na EP će Srbija igrati u grupi protiv Rusije, Rumunije i Holandije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter