2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Stanković stavio ‘VETO’ na prodaju jednog stranca!

Objavljeno: 02.01.20 u 10:23

Dva igrača trebalo bi da dobiju odrešene ruke da napuste ‘Marakanu’, a na upravi je da učini sve da se igrački kadar pojača.

Mnoge poteze povukao je Dejan Stanković i na miru u Milanu polako kuje plan priprema koje startuju 10. januara, a trener Crvene zvezde posle proslave Božića sa porodicom dolazi u Beograd. Na sastancima sa saradnicima i ljudima iz kluba jasna je vizija tima za drugi deo sezone u kojoj nema mesta kao što smo najavili za Hose Kanjasa i Žandera Santanu. Tandem će dobiti predlog raskida ugovora sa klubom posle samo šest meseci, ali je kako saznaje HotSport primarno da je da se zadrži jedan od najboljih pojedinaca ekipe prethodne dve sezone. Kako saznajemo čelnici imaju zadatak da tokom januara produže ugovor sa El Fardu Benom (84 utakmice – 40 golova), koji bi trebačo da bude temelj tima zajedno sa kapitenom Markom Marinom. Bez obzira na ponude iz Turske i Saudijske Arabije sve će do daljeg ostati u fioci.

Razgovori slede sa reprezentativcem Komora, ali i ostalim igračima, jer se odliv ključnih igrača mora zaustaviti do avgusta i kraja evropskih kvalfikacija. Takođe, Dejanu Stankoviću sada sledi skautiranje tima tokom rada na Kipru, a u Antaliji će doći do seče.

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

 

0
0

2 Komentara

  1. Valjda će za Stankovića osnov za selekciju igrača biti motoričke sposobnosti igrača i njihova tehnika! Ako mu budu igrali igrači po preporuci drugih, koji ne ispunjavaju osnovne zahteve za moderan fudbal-brzinu i tehniku, onda piši propalo! Ja gledam svaku utakmicu Zvezde, ali za 2 i po godine koliko je Ben u Zvezdi, ja još nisam video da je taj čovek izveo jedan jedini dribling, a napadač je! Ako neko tvrdi suprotno, molim ga da me ovde u komentaru obavesti gde mogu pogledati taj video!

    0
    0
    Odgovori
  2. Znao sam da će do ovoga doći! Afro fanatici koji vode Zvezdu su zaduženi da ispune zavet smenjenog trenera Milojevića, a to je da 32-godišnji Ben ostane u Zvezdi, pošto ga niko ne traži!! Stanković je već podlegao pritisku Terzića, koji da je Zvezda pravi profesionalni klub, ne bi smeo da se meša u rad trenera. Stanković kao neko ko je 22 godine proveo u Italiji nije nikada za Bena! Znači da mu je Ben nametnut! Ali, ubrzo će Stanković otkriti da je 32-godišnji Ben, jako spor, neborben, nema skok igru i nema ono što je osnovno za napadača-nema rešenje u situaciji “1 na 1”! Taj “kapitalac” će ponovo zauzimati mesto Vukanoviću, Simiću, Jirki, Jevtoviću, Gavriću i Stanojevu! Da li je ovom realno?! Novinar nije napisao samo jednu sitnicu, a to je da je Ben postigao 40 golova, ali od toga 80% iz penala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter