0
Domaći fudbal

FOTO: TSC / Screenshot

MOŽDA SE NEKADA I VRATI: Ostaje žal što nisam dobio priliku u prvom timu Partizana

Objavljeno: 01.01.20 u 15:58

Napadač TSC-a iz Bačke Topole Nenad Lukić prvi je strelac Superlige Srbije, karijeru je počeo u Partizanu, ali tamo nije uspeo da ostavi veći trag.

Nenad Lukić prvo mesto deli sa Nikolom Petkovićem i Umarom Sadikom sa 11 golova, a Partizan je imao prilike da se na licu mesta uveri o kakvom igraču se radi kada je Lukić protiv crno-belih zatresao mrežu. Prošao je selekcije Partizana, igrao u Teleoptiku, a potom je poput mnogih drugih uhlebljenje tražio negde druge.

SRBI KOJI BI MOGLI BITI SLOBODNI NA LETO: Zvezda i Partizan bi mogli dobro da se pojačaju!

– Bilo i prošlo. Ne vredi osvrtati se. Prošao sam školu Partizana, igrao u Teleoptiku, davao golove… Naravno, ostaje žal što nisam dobio šansu da se okušam i u prvom timu, ali… Možda jednom, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Posebno mesto zauzima gol Partizanu, prvenac bivšem klubu. Odradio sam ga profesionalno, bez emocija.
– rekao je Lukić za „Sportski žurnal„.

HS RETROVIZOR: Kraj ere u Zvezdi, početak nove u Partizanu  10 događaja obeležilo je fudbalsku 2019. godinu!

Lukić se nada da će do kraja sezone nastaviti sa dobrim igrama i golovima.

– U prošlom prvenstvu sam postigao 13 golova u dresu Inđije i devet za TSC, ukupno 22. Bilo bi lepo da opet stignem do iste brojke i, što da ne, premašim. U svačijoj krvi je da uvek teži boljem. Kad vam neko da uslove poput TSC-a, onda imate ne obavezu već želju da se odužite na pravi način. Sve imamo, sve što zatražimo i dobijemo. Izlišno je trošiti reči o finansijama, sve što nam ljudi iz kluba pružaju kao na dlanu je dovoljan motiv da budemo bolji od najboljih -zaključio je Lukić.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: TSC / Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter