0
Košarka

FOTO: KSS

DEFINITIVNO: Kokoškov dovodi novog NBA igrača u reprezentaciju Srbije!

Objavljeno: 31.12.19 u 18:40

Iako se pominjalo ime Frenka Kaminskog kom je majka srpskog porekla, nije reč o krilnom centru Šarlot Hornetsa.

Igor Kokoškov odlučio je da napravi najjaču reprezentaciju Srbije. To znači što veći broj igrača iz NBA lige. Pored Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Nemanje Bjelice, Marka Gudurića i Bobana Marjanovića, u timu će se naći i mladi član Golden Stejt Voriorsa, Alen Smailagić. To je novi selekotr Srbije Igor Kokoškov otkrio za ‘Direktno.rs’:

– Smailagić je košarkaš koji za sada pravi lepe korake u NBA ligi. Njegova životna priča, kao i sam dolazak u SAD veoma su interesantni. Za sada se lepo razvija i pokazao je da igranje u NBA ligi nije nedostižan san za mlade igrače van SAD. Velika je stvar što je u rotaciji tima koji je prošle godine igrao u finalu, a prethodno i bio šampion u NBA ligi. Sigurno će biti na spisku igrača koje ćemo pratiti, u februaru neće moći da igra za nas, ali ćemo ga razmatrati za leto. Pratim njegove partije, nisam uspeo da se vidim sa njim, pošto je on bio u razvojnom timu kada smo igrali protiv Golden Stejta, ali ćemo se sigurno sastati uskoro – istakao je Kokoškov u intervjuu za ‘Direktno.rs’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter