0
Fudbal

OLIMPIJA NA DOBOŠU: Čeka se Partizan pa Mandarić diže sidro

Objavljeno: 30.12.19 u 12:55

Ljubljanska Olimpija uskoro bi mogla da dobije novog vlasnika, pošto je želja Milana Mandarića da proda klub.

Kupca su već pronašli, reč je o jednom investitoru iz Nemačke. Navodno, cifra za koju bi srpski biznismen prodao ‘zmajčeke’ je oko 5-6 miliona evra. Podsetimo, Milan Mandarić je Olimpiju kupio za četiri miliona evra.

– Nije istina da je bilo šta potpisano, ali je blizu. Jako blizu. Bio sam u Nemačkoj na pregovorima, ljudi su jako ozbiljni. Ne želim da komentarišem cifre koje se pojavljuju u medijima, obavestiću javnost o detaljima čim bude nešto konkretno i potpisano. Očekujem da sporazum bude potpisan do kraja januara. Imam dobar osećaj i optimista sam – istakao je Milan Mandarić.

Nema sumnje da će Srbin prvo pokušati da zaradi dodatno novca od prodaje trija Boaći – Banjak – Savić ekipi Partizana. Pominje se suma od milion evra.

Podsetimo, Olimpija je na prodaju bila i letos kada je želeo da je kupi Italijan Gabrijele Nardin, ali ovaj biznismen nije imao dovoljno novca, te je dogovor propao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter