0
Kladionica

NOVOGODIŠNJA MERIDIAN EUFORIJA: Ponuda koja se ne odbija

Objavljeno: 30.12.19 u 16:38

Decembar je stigao, a to znači samo jedno – odbrojavanje do Nove godine može da počne, a praznična atmosfera svakim danom postaje sve veća i veća.

Da bi uživanje u novogodišnjoj atmosferi bilo još čarobnije, pobrinuo se Meridian, tako što je skupio najbolje promocije na jednom mjestu i stvorio NOVOGODIŠNJU MERIDIAN EUFORIJU.

Novogodišnja Meridian euforija donosi bezbroj fantastičnih promocija, a svaka od njih je krcata najboljim poklonima, bonusima i spinovima.

5€ bonus dobrodošlice je promocija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Svi novi korisnici koji se registruju na sajt meridianbet.me dobijaju 5€ bonus bez uslova. Sjajna ponuda, zar ne?

Ako ste se “potrošili” zbog pripreme praznika, onda je 13-A PLATA U MERIDIANU idealna promocija, koja donosi 1000€ bonusa. Odigraj tiket i započni novu godinu kao pobjednik. Uzmi 13-u platu.

7 VELIČANSTVENIH donosi umjesto dosadašnjih 10% sjajnih 20% bonusa na tikete sa sedam parova. Ponuda koja se ne odbija i koja će dodatno začiniti magičnu prazničnu atmosferu.

A za još više uzbuđenja, tu je i Novogodišnji kalendar, koji će svakog dana u nedelji donijeti po jedno veliko iznenađenje. Pa da krenemo od početka. Od ponedeljka.

Ponedeljak je za uživanje u igricama i donosi veliki broj besplatnih spinova!

Utorak donosi sjajne bonuse na uplate putem J&A terminala. Poboljšaj svoj utorak sa sjajnim bonusom.

Srijedom se spremite za fantastične poklone. Uplatite 10€, a osvojite 100€! Morate priznati da ponuda nije ni malo loša.

Prognoza za četvrtak je sledeća – očekuje nas hladno vrijeme i kiša besplatnih spinova. Dovoljno je samo da igrač uplati depozit, iskoristi ga na odigravanje kazina i besplatni spinovi su tu!

Ima li šta bolje od petka? Ima! Petak koji donosi bonus. Petak je dan za uplatu depozita direktno putem kartice, jer Meridian daje bonus 10€.

Subota i džekpot u dogovoreno vrijeme – idealna kombinacija. Dovoljno je da igrači budu aktivni u periodu između 20h i 21h i dobijaju šansu da osvoje ogroman džekpot.

I za kraj, nedelja donosi 50% bonusa. Uplati putem Paysafe vaučera i Meridianov Deda Mraz ti poklanja bonus nevjerovatnih 50%

Ali to nije sve. Meridian ima promociju i za Engleze, zato, odigraj na njih a Meridian te časti bonus. Englezi i Meridianov bonus – dobitna kombinacija.

Nova godina u Meridianu – mesto najveće zabave, ogromnih bonusa, neodoljivih nagrada i besplatnih spinova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter