0
Fudbal

FOTO: FSS

NESPORAZUM JE REŠEN: Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije (FOTO)

Objavljeno: 30.12.19 u 22:00

Direktor nacionalnog tima Srbije Vladimir Matijašević i selektor Ljubiša Tumbaković obavili su razgovor sa napadačem Real Madrida Lukom Jović.

Najpre je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, pa posle i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković su, u skladu sa obavezama, proteklih nekoliko dana imali u Beogradu sastanak sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem, posle kojih je bilo jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima.

Sa obe strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i, ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj.

Srbija utakmicu protiv Norveške u baražu za plasman na EP igra 26. marta u gostima i, ukoliko pobedi, sastaće se 31. marta u Beogradu protiv boljeg iz meča Škotska – Izrael.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter