1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OBJAVLJEN KOMPLETAN PLAN PRIPREMA: Zvezda startuje 10. januara, zakazan duel sa Ludogorecom! Evo svih rivala…

Objavljeno: 29.12.19 u 12:15

Crvena zvezda će oficijalno zimske pripreme započeti 10. januara 2020. godine kad će igrači pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića odraditi prvi trening.

Pripreme prvog tima Zvezde će se obaviti u dve faze i to u inostranstvu. Već 11. januara ekipa se seli na Kipar gde će u gradu Pafos i staroj bazi, poznatom hotelu “Aleksandar velilki” imati sve uslove za bazične pripreme. Pored napornih treninga na veoma dobrim terenima postoji mogućnost odigravanja i jedne prijateljske utakmice. Ime protivnika i dan odigravanja odrediće se naknadno i o tome ćemo blagovremeno obavestiti javnost.

Ekipa se vraća sa Kipra 21. januara i već 24. preseliće se za tursku Antaliju gde će kroz dve nedelje priprema odigrati šest pripremnih mečeva. Hotel “Regnum” u Beleku pruža fenomenalne uslove za rad, a pred igračima Crvene zvezde nalaze se veoma dobri protivnici. Prvi rival biće poljska Arka iz Gdinje koju trenira naš trener Aleksandar Rogić i taj meč se igra 26. januara. Tri dana kasnije na redu je duel sa najboljim makedonskim timom Vardarom, a 1. februara sa Ludogorecom.

Bugarski prvak je stari znanac, mogući rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona i svakako najjači protivnik na pripremama pa će ovaj susret treneru Stankoviću biti jedan od najboljih pokazatelja u radu. Do kraja srpski tim čekaju dueli sa slovenačkim Celjem (2. februar), slovačkom Dunajskom Stredom (5. februar) i dan pre povratka u Beograd sa kazahstanskim Aktobeom (6. februar). Crveno-bela ekspedicija vraća se u Beograd 7. februara a do starta prolećnog dela i duela sa Čukaričkim na Banovom Brdu 15. februara treniraće u Ljutice Bogdana.

Raspored pripremnih utakmica – Turska 2020.

26. januar – Arkha Gdoinja (Poljska)
29. januar – Vardar (Severna Makedonija)
1. februar – Ludogorec (Bugarska)
2. februar – Celje (Slovenija)
5. februar – Dunajska Streda (Slovačka)
6. februar – Aktobe (Kazahstan)

Crvena zvezda je posle 20 odigranih kola jesenju titulu osvojila sa 55 bodova, čak 11 više od drugoplasiranog Partizana. U prolećnom delu odigraće se još 10 kola do plej-ofa koji počinje 16. aprila. Odlukom IO FSS od ove sezone u doigravanju (sedam kola) neće biti podele bodova.

0
0

1 Komentara

  1. Nema nista bez rekonstruckije tima,I promena u vrhu rukovodstva. Kao covek iz skauting sluzbe,mogu dam preporuku igraca : Jagos Vukovic,Filip Mladenovic,Vesovic,,Loic Nego -desni bek iz Fehervara, Filip Manojlovic,Mihajlo Ristic, Nenad Krsticic,Dzon Obi Mikel I Ogenyi Onazi (Travzonspor ugovor istice u junu),-zadnji vezni,odlican u kvarenju igre,veoma brz igrac sa sigurnim pasom I dobrom anticipacijom,prosao omladinsku skolu Lacija,nastupao za reprezentaciju Nigerije.Mnogo lakse bi se adptirali,I ne bih imali problema sa komunikacijom, Aleksandar Katai ako ode Maestro Marin, Lisandro Semedo iz OFI Crete-23 godine,6 golova I 2 asistencije na 14 utakmica u timu koji nije u vrhu Grckog fudbala,Yohan Boli Saint Truidena, ukrkatko Boaci 3.0, 17 utakmica 10 golova u Belgiji,cena jeste 4.5 miliona ali mu istice ugovor u junu,a I moguca je neka komoenzacija ,Stefan Mugosa.
    Odlasci,zbog prezasicenosti ili nekvaliteta : Gobeljic,Milunovic,Rodic,Babic (pozajmica)Vasiljevic (pozajmica), Zander,Jovancic,Jevtovic,Mirko Ivanic,Kanjas,Van La Para,Boaci,Ben,Tomane.Odlasci u Rukovodstvu :Terzic I direktor marketinga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter