0
Košarka

SMAJLAGIĆ ODUŠEVIO JAVNOST: Posebno će ga motivisati reči njegovog saigrača (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.19 u 11:36

Srpski košarkaš Alen Smailagić je noćas debitovao za Golden Stejt u pobedi nad Finiks Sansima 105:96.

Čekao je strpljivo ‘smajli’ svojih pet minuta i dočekao je. U petominutnom debiju ubacio je četiri poena uz skok i blokadu. Devetnaestogodišnji košarkaš je nakon meča bio pod utiskom, a na samoj konferenciji nije skidao osmeh sa lica.

– Bio sam veoma uzbuđen. Nisam očekivao da me trener ubaci u prvoj četvrtini. Bio sam malo nervozan, ali sam posle prvih ubačenih poena rekao sebi ‘spreman sam da igram’ – rekao je Smailagić.

Njegova igra oduševila je i Dremonda Grina koji je posebno hvalio njegovo razumevanje igre.

– Sviđa mi se njegov stav. Ne boji se ničega, stvarno razume igru. Kada ga posmatrate kako sve to radi, shvatite da to sve nije normalno. Te stvari koje brzo pokupi dovoljno govore o njegovom košarkaškom koeficijentu inteligencije – istakao je Grin.

On je na kraju dodao da je bilo planirano u rotaciji da Smajlagić na terenu provede samo dva minuta, ali da je Ker sigurno bio zadovoljan viđenim te mu je produžio vreme na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter