37
Ostali sportovi

GORELO U ‘BORIKU’: Veljko Ražnatović nokautirao Mađara!

Objavljeno: 28.12.19 u 23:05

Srpski bokser Veljko Ražnatović zabeležio je peti trijumf u karijeri nokautom i podigao publiku u Banjaluci na noge.

Novi trijumf Veljka Ražnatovića u ‘magičnom četvorouglu’. Srpski bokser nokautirao je Mađara Andraša Čomora u drugoj rundi. U dvorani ‘Borik’, Veljko je imao podršku oko 4.000 navijača.

To je bila osma pobeda u karijeri Srbina, peta nokautom. Sa druge strane Mađar je doživeo 27. poraz. Veljko je u Banjaluci imao veliku podršku, a u loži pored ringa našao se član predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

– Pretio je, a završio na patosu već u drugoj rundi. Idemo dalje, do krova Evrope i sveta – poručio je srpski bokser posle osmog trijumfa u profi karijeri – rekao je Veljko.

Vreme je da polako Veljko Ražnatović napadne jedan od pojasa…

0
0

37 Komentara

  1. auuu..kakav providan meč..prevrnuce se Arkan u grobu..covek kako god veliki Srbin i borac..ovaj mali je bas smešan..gledao sam minut meca i vidi se iz aviina da je madjar jedva cekao da padne..bruka i sramota..batali boks bato..Ceca ostavila traga u muzici..otac legenda asfalta a ti namestas..fujj

    0
    0
    Odgovori
  2. Dečko, izađi na državno prvenstvo i reši sve u prvoj rundi. Ako si već sad profi, pretpostavljam da bi ti mečevi u domaćoj ligi bili lakši trening.
    Izađi i pokaži nam to.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mamin bokser nema pojima sa tim sportom namestaju mu neke mucenike de ko veze nema ali od cega bi ziveli menadzeri i treneri da nije takvih oni su ga i ubedili da zna da boksuje

    0
    0
    Odgovori
  4. Naisao je on vec na pravog boksera, zato nije ni izasao na prvenstvo Srbije ove godine, zbog povrede rebara, a ta povreda je upravo od tog boksera, u amaterskom boksu nema namestanja, pitajte ga novinari

    0
    0
    Odgovori
  5. Providno do bola,ne moraš se razumeti u potencijale boraca u ringu,ali kad vidiš nasrtanje u propast,rad nogu,tehniku nepotrebnog zatvaranja i lošu tehniku i „labavu“ snagu pobednika,jasno je da se mečevi kupuju zbog skora,ali ovog nabeđenog će neko izuti

    0
    0
    Odgovori
  6. 27 PORAZA MADJAR IMA HAHAHAHAHA… PA BRE KAKO VAS NIJE SRAMOTA…AUUU..KAKO CE NEKO KO ZNA DA BIJE DA GA OLESI..SVE CE DA MU PRESEDNE…E JADNI VELJKO. JADAN LI SI..!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Veljko redovno boksuje protiv onih koji su izgubili bar 70% mečeva ! Da li može protiv onih koji dobijaju bar 70% mečeva !?

    0
    0
    Odgovori
  8. Stvarno je nase novinarstvo postalo smijesno bojim se da ce oni sa ovim uzdizanjem biti krivci jednog dana kad ga budu budili u ringu jer svi protivnici do sad su sa nekog buvkjaka dovedeni…

    0
    0
    Odgovori
  9. Ma namesten mec vidi se iz aviona.madjar je lose odglumio.mama mafijasica placa meceve i arci arkanovu zaostavstinu.

    0
    0
    Odgovori
  10. Nije momak naletio jos na pravog boxera. Doce vreme i njemu kad ga budu budili u ringu, nece mu ni 40 00 hiljada publike pomoci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter