0
Domaći fudbal

USPEŠNA SEZONA: Omladinska škola Crvene zvezde ispratila godinu svečanom proslavom…

Objavljeno: 27.12.19 u 15:27

Povodom završetka veoma uspešne 2019. godine za Omladinsku školu Crvene zvezde, održana je prigodna proslava koja je upriličena uručenim nagradama prijateljima kluba.

Prisutnima se u Launž baru stadiona „Rajko Mitić„, biranim rečima, obratio direktor Omladinske škole Dragan Mladenović.

– Hteo bih da se zahvalim predsedniku Svetozaru Mijailoviću, generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, sportskom direktoruMitru Mrkeli, direktoru finansija Marku Petroviću, počasnom predsedniku Draganu Džajiću na svemu onom što su učinili u poslednjih par godina da vrate Crvenu zvezdu gde pripada. Drago mi je da imamo prijatelje koji su danas pozvani, kako bi im se zahvalili na svemu što su učinili da naša Omladinska škola bude ono što je danas. Rastemo iz dana u dan kao i klub i pokušavamo da pomeramo granice uz pomoć svih koji su danas ovde i koji pomažu razvoju naše Omladinske škole. Hteli smo da pokažemo respekt prema onome što činite za nas i da vam se zahvalimo – rekao je Mladenović.

Na reči bivšeg fudbalskog asa nadovezao se i glavni trener Omladinske škole – Nikola Jelić.

– Zahvalnost svim našim saradnicima, svim sportskim prijateljima, posebna zahvalnost našim školicama fudbala od kojih dobijamo svakodnevne informacije o igračima. Hvala i skautima, jer to je jedinstveni projekat u Evropi gde skauti iz ljubavi rade u Crvenoj zvezdi već treću godinu. Mi smo najveći klub u regionu, nećemo se zadovoljavati mikro-uspesima. Ne zaustavljamo se, znamo šta nam je konačni cilj i uz vašu pomoć verujem da ćemo ga ostvariti – istakao je Jelić.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter