0
Evropske lige

FOTO: cesololaroma

ŠTA ĆE NA OVO REĆI TOTI: U zamenu za novi ugovor Roma ‘desetku’ daje Pelegriniju, ali ne samo to…

Objavljeno: 27.12.19 u 15:01

Italijanski mediji preneli su danas vest da čelnici Rome čine sve kako bi u svojim redovima na duži period zadržali Lorenca Pelegrinija.

Fudbaler Rome ima ugovor do 2022. godine, ali u njemu otpusnu klauzulu od 30 miliona evra, a klub strahuje da bi igrač tako za ‘male novce’ mogao da ode iz kluba. Zbog toga insistiraju na potpisivanju novog ugovora po kome bi dvadesettrogodišnji vezista primao više novca, ali bi sporna klauzula bila uklonjena.

SERIJA: Romi pripao derbi, Kolarov pogotkom ‘zagorčao život’ Lacijalima (VIDEO)

Roma mu nudi Totijevu ‘desetku’, a kao šlag na tortu i kapitensku traku. Sportski direktor kluba Đanluka Petraći želi da zadrži Pelegrinija u timu najmanje do 2024 godine. 

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Pelegrini je ponikao u Romi, ali je u prvom mandatu odigrao jedan zvaničan meč, da bi nakon povratka iz Sasuola nastupao na 85 duela, na kojima je postigao osam golova uz 21 asistenciju, a pritom je zabeležio i 12 nastupa u nacionalnoj selekciji Italije.

FOTO: cesololaroma

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter