5
Domaći fudbal

PORTUGALIJA ODJEKNULA ZBOG IZJAVE O ŽIVKOVIĆU: Jedni se slažu sa Vazurom, drugi prave poređenje sa gušterom!

Objavljeno: 27.12.19 u 23:39

Generalni direktor Partizana Miloša Vazura podigao je veliku prašinu u portugalskoj javnosti zbog izjave vezane za Andriju Živkovića.

Na promociji Partizanovog kalendara Miloš Vazura je juče prokomentarisao mogućnost da se Andrija Živković vrati u Partizan i u jednom trenutku istakao da mu je drago što je Benfika takođe nezadovoljna srpskim fudbalerom, te da klub iz Humske nije jedini prošao loše.

– Mi i dalje vraćamo dugove zbog tog transfera! Dužni smo još oko 500.000 evra. Bolna je to tema za mene. Drago mi je što ni Benfika nije zadovoljna Živkovićem, ispada da Partizan nije prošao najgore. Znao sam da će Portugalci imati problema i evo – imaju ih. Znam da su za njega date velike pare, želim mu sve najbolje u karijeri – kazao je Vazura.

VAZURA O POJAČANJIMA I PONUDAMA: Drago mi je da je Benfika loše prošla sa Živkovićem (VIDEO)

To je naišlo na različite komentare u Portugaliji, te je na tekst ‘Rekorda’ koji je preneo izjavu, stiglo puno komentara.

Tako jedni smatraju da iz Partizana ne bi trebalo da se javljaju i kritikiju ove reči Vazure:

– Gušter provede ceo život ispod kamena i izađe samo kada je sunce (aludirajući na to da se iz Partizana nisu javljali kada je Živković u prvoj sezoni i imao nekih lepih partija) – jedan je od komentara.

– Očigledno nikada niste doveli igrača nakon što mu je istekao ugovor sa nekim klubom, pa zato imate takav stav. Upravljate se mržnjom prema Benfiki.

ZA KRAJ 2019. GODINE: Novi potpis u Partizanu, ovog puta iznenađujući!

Sa druge strane, ima dosta komentara koji se slažu sa  generalnim direktorom crno-belih.

– Tačno. Benfika mora da mu plati sada 10 miliona evra ako ostane i šta god pričali u našoj upravi to je činjenica.

– Niko ga neće ni na pozajmicu, a da plaća toliku platu za ovakvog igrača.

– Sve im se vraća, tako su ukrali i Svilara i još neke igrače, pa kako su radili tako će im se i vratiti – samo su neki od komentara na stranicama portugalskog ‘Rekorda’.

0
0

5 Komentara

  1. zabole me kakav je igrac sada zile,kao da nije bio partizanovo dete kome je sve placeno jos dok je bio osnovac,a to sto je uradio partizanu neka mu je na cast koju nema,nikad od njega igrac ni covek i neka slusa tatu,partizan je mnogo stosta preziveo pa nece usranka i tatinog sina,poz za grobare i ziveo partizan…………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. koliki su prostaci u pvoj upravi to nije normalno
    Mazete blatom ime partizana svakom takvom izjavom
    Njima treba neko da nalupa samare i da im objasni kako treba da se ponasa covek koj je na tako visokom polozaju
    Mada sta se cudim…neobrazovani snsovci

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav cinzam.. Da mu je Partizan omogucio da igra poslednju sezonu dp kraja, imap bi bolji start u Benfiki, a Partizan bi imao veci udpeh i igraca kojo bi se mpzds o vratio u klub kednog dana. Zi kovoc je bio i dokazace da je veliki igrac.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakva prostacka izjava. Ti si znao da ce Benfika da ima problema ali si to rekao tek kada je ispao problem. Wow,kako si samo pametan. U jednoj recenici kaze da mu je drago sto ima probleme i da mu zeli sve najbolje u karijeri. Ko vodi ovaj Partizan dobro je da jos postoji.

    0
    0
    Odgovori
  5. Uveren sam da je Zile dobar decko ali je pod uticajem oca koji je poseban slucaj. Nazalost, on mu je unistio karijeru, momak nije imao mentalne snage da sve to izdrzi i doslo je do sunovrata u njegovoj karijeri. Sad je na njemu da odluci (ili ce to njegov prepametni caca uraditi?!) sta i kako dalje…. Samo neka zaobidju Partizan! Neka nadju nekog drugog kojeg ce ponovo preguliti, a Partizan je, nadam se naucio lekciju zauvek! Svakom buducem direktoru treba da bude dat taj dosije da ga dobro prouce, cisto za nauk!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter