7
Evroliga

PLJUŠTE KRITIKE: Filip Čović na nikad većem udaru zvezdaša – ‘kakva raznovrsna deorganizacija napada!’ (TVITOVI)

Objavljeno: 27.12.19 u 18:48

Posle prvog poluvremena Zenit vodi protiv Crvene zvezde rezultatom 40:37.

Zvezda je sjajno odigrala u prvoj četvrtini i vodila sa 20:16. Međutim, u drugoj deonici usledila je serija od 13:0, a navijači je povezuju sa izlaskom Lorenca Brauna i ulaskom Filipa Čovića.

Zbog toga je na udaru kritika uglavnom bio samo jedan igrač.

0
0

7 Komentara

  1. Ovi Partizanovi botovi kao da su pozajmljeni od jedne stranke.Nemaju ni malo maste.Godinama su guslali o FMP-1 i 2 i posto su se uverili da trofeji odlaze na Kalemegdan pokrenuli su akciju protiv igraca koji igra pod velikim pritiskom,ali igra posteno u okviru svog znanja.Da je bolji igrao bi u nekom timu koji ima trostruko veci budzet od Zvezde.Osim toga da Zvezda ne mora da zbog pojedinih navijaca placa kazne posle svake utakmice bilo bi novca za pravog evroligaskog pleja.

    0
    0
    Odgovori
  2. pre samo nekoliko dana nesretnici jedni krivili ste ljude iz Partizana koji su navodno potkupili delove navijaca da navijaju protiv covica i da ga vredjaju. Da imate bar malo karaktera izvinili bi ste se ljudima iz Partizana, posto se sada vidi ocigledna netrpeljivost prema tatinom sinu. kakav bol tek sledi kad vam milovci u ponedeljak uzmu meru? E NESRECNI GANI U KOSARCI STE BILI I OSTALI AMATERI!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter