0
Ostali sportovi

OZVANIČENE PROMENE U VK PARTIZAN: Novo rukovodstvo, a tu je i Saša Ilić!

Objavljeno: 26.12.19 u 20:18

Iza Vaterpolo kluba Partizan su dani velikih promena.

Nakon što su predsednik kluba Aleksandar Šoštar i predsednik Skupštine Zoran Avramović pre par sedmica smenjeni, kao i kompletan Upravni odbor, a potom otpušteni i trener Stefan Ćirić i trojica igrača, stiglo je novo rukovodstvo u VK Partizan.

Na zvaničnom sajtu kluba objavljeno je da će novi sportski direktor, kao što je najavljeno, biti Denis Šefik, legenda našeg vaterpola.

Takođe, objavljena su i imena članova Upravnog odbora, čiji će predsednik biti Mirko Bradajić, a među članovima je i legendarni fudbaler Saša Ilić, koji je i ranije bio član raspušenog sastava UO.

– VK Partizan obaveštava javnost da je na vanrednoj sednici Skupštine kluba, održanoj 26.12.2019. godine u 18h u trofejnoj sali VK Partizan u Crnotravskoj 4., kojoj je prisustvovalo 22 od 38 članova Skupštine, izabran novi predsednik Skupštine gospodin Srđan Mišković, novi predsednik Upravnog odbora gospodin Mirko Bradajić, članovi Upravnog odbora gospoda Dragan Bakvić, Denis Šefik, dr Stefan Kmezić, Saša Ilić, Mladen Manojlović i Marko Pavkov, kao i novi član Nadzornog odbora gospodin Gojko Marović.

– Pre početka sednice skupštini se obratio u ime navijača Partizana Dejan Radulović i pročitao saopštenje kojim su navijači izneli svoje stavove o aktuelnoj situaciji u klubu, koje je Skupština sa pažnjom saslušala – stoji u saopštenju VK Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter