0
Domaći fudbal

DEJAN STANKOVIĆ: Baloteli u Zvezdi? Lepo je to, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.19 u 09:47

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković gostovao je jutros u ‘Jutarnjem programu’ na TV Pink gde je govorio o temi dolaska Marija Balotelija.

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde govorio je sa Deom i Sarapom o svom povratku na ‘Marakanu’ posle 22 godine, ali je i demantovao pisanje pojedinih medija da će u Beograd stići Mario Baloteli.

– – Super je što se piše o tome, ali odmah da kažem, nema ništa od toga. Govorilo se o Baloteliju u Zvezdi, ali to se neće desiti. A što se tiče stručnog dela, Federiko Panonćini, tu je druga priča. S njim sam sarađivao 2012. godine u Interu kad je Stramaćoni bio trener, imao sam prilike da radim s njim i u Udinama. On je obišao svet, iskusan stručnjak. Dolazi danas u 12 na završne pregovore, da vidimo detalje oko njegovog ugovora – istakao je Dejan Stanković.

Govorio je Dejan Stanković i o igračkom kadru koji je ogroman.

– Oko 30 igrača ide sa nama na Kipar i tamo ćemo boraviti deset dana. Želim sve da ih vidim i upoznam. Posle za drugi deo priprema u Turskoj spisak će biti skraćen, biće oko 25 igrača kako bi se dobilo na kvalitetu rada.

Na konstataciju voditelja da Milan Borjan odlazi, Stanković je rekao:

– Ne znam. To klub rešava, mi imamo usmene dogovore. To je najgore za trenera, taj period do kraja februara. Igrači dolaze i odlaze. Ponude svaki dan stižu – rekao je Stanković.

Evo šta je sve rekao Dejan Stanković gostujući na TV Pink:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter