in , , ,

ZBOG NJEGA NE ŽIVIM U LA: Despotović bi takođe Ibri ‘iščupao’ nos!

FOTO: FCA.KZ

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice govorio je za ruske medije o propalom transferu u LA Galaski.

Bila je to ‘bombastična’ vest da će srpski fudbaler Đorđe Despotović iz Astane preći u LA Galaski. Pregovori su bili u toku, ali je ceo posao pokvario dolazak Zlatana Ibrahimovića u Kaliforniju.

– U Briselu sam obavio lekarske preglede, došao je doktor iz Los Anđelesa. Vratio sam se u Beograd i čekao da potpišem ugovor. Ostalo je još samo da se Astana i Galaksi dogovore. To se nije dogodilo, uzeli su Ibrahimovića. U američkom prvenstvu mogu da igraju trojica stranaca, a da su doveli i mene, bio bih četvrti i sigurno ne bih igrao jer sam ista pozicija kao Ibrahimović. Možda je i dobro što nisam otišao u Ameriku, jer onda verovatno ne bih dobio poziv u reprezentaciju Srbije, pošto se kod nas slabo prati njihova liga – rekao je Despotović za ruski ‘Sports’.

On je pričao o Crvenoj zvezdi i istakao je da ga generalni direktor Zvezdan Terzić tokom pozajmice u Kazahstanu uopšte nije pratio.

– Računajući i Kup, postigao sam 16 golova tokom pozajmice u Kazahstanu i bio drugi strelac lige. Verovao sam da ću posle toga lako pronaći klub, ali ispostavilo se da me Zvezdan Terzić uopšte nije pratio. Kada sam se vratio u Zvezdu pitao me je kako je bilo, koliko sam golova dao. Kada sam shvatio da stvarno ne zna kako sam igrao, odgovorio sam ‘tri-četiri’ i on je mislio da je stvarno tako. Zvezda je mogla da me proda za neke pare, ali kada ne pratite svog igrača, dobićete onoliko koliko dobijete – istakao je Đorđe Despotović.

Napadač sada nastupa za Oldenburg i postigao je sedam golova na 18 utakmica.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Norvežani jači od eventualnog finaliste, samo njih da prođemo!

STATISTIKA: Crvena zvezda je 20. klub Evrope svih vremena