0
Domaći fudbal

NOVI BISER POTPISAO: Knežević postaje profesionalac!

Objavljeno: 25.12.19 u 12:13

Partizan kreće u brušenje novih bisera koji će se u prvom timu pridružiti Strahinji Pavloviću, Lazaru Pavloviću i Filipu Stevanoviću.

HotSport je najavio da Savo Milošević ne sedi skrštenih ruku i da je već spremio spisak od četiri omladinca koja će putovati na priprem sa prvim timom. Jedan od njih danas je potpisao profesionalni ugovor. Reč je o 17-godišnjem Urošu Kneževiću. On je danas stavio paraf na ugovor u društvu generalnog dirketora Miloša Vazure.

– Skoro sedam godina sam u Partizanu i ovo je zaista poseban trenutak u mom životu i u karijeri. Za prelazak iz Teleoptika u prvi tim Partizana preporučio me je trener Albert Nađ. Želim da što spremniji dočekam prozivku u januaru znam da sve dalje zavisi isključivo od mene. Priznajem da je sve ovo za mene veoma prijatno iznenađenje i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja navijača i stručnog štaba Partizana – rekao je Uroš Knežević.

Od 12. januara na pripreme sa Partizanom će još tri mlada igrača Nikola Čolić, Miljan Momčičović i Sava Ambrašić. Videćemo hoće li oni do prozivke potpisati profesionalne ugovore.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter