0
Hot tip

LESTER-LIVERPUL: Salah i Vardi u duelu strelaca, najbolje kvote za ‘Boksing dej’

Objavljeno: 25.12.19 u 12:50

Fudbaleri Lestera dočekuju Liverpul u četvrtak (21 čas), u derbiju 19. kola Premijer lige.

Čuveni „Boksing dej“ nije mogao da nam daruje bolju utakmicu – biće ovo sudar dve prvoplasirane ekipe engleskog elitnog ranga. Liverpul ide „lisicama“ na noge sa titulom svetskog šampiona, što će mu biti i prvi izazov posle najnovijeg trofeja.

Nema sumnje da nas čeka pravi spektakl, a vas najbolje Meridianbet kvote. „Redsi“ su na vrhu Premijer lige sa 10 bodova više (i mečom manje) od Lestera i emotivno ispražnjeni ulaze u ovaj derbi. I pored toga su favoriti, pa je kec na Lester čak 3.40.

Izabranici Brendana Rodžersa igraju sjajan fudbal, uz „crvene“ verovatno i najlepši na Ostrvu. Neprobojni su u odbrani, sa samo 0,78 primljenih golova po meču, a na čak 16 uzastopnih postigli su najmanje po pogodak.

Ipak, najbliža prošlost može da brine „lisice“. Liverpul je dobio četiri od poslednjih pet premijerligaških međusobnih susreta, i to tri rezultatom 2:1. Pre toga je Lester tri puta zaredom dobio kod kuće aktuelnog evropskog i svetskog prvaka.

Kako i dolikuje ovako zanimljivim utakmicama, spremili smo vam i Meridianbet specijal sa posebnim igrama. Lester je u Premijer ligi sa Rodžersom na klupi izgubio samo jednom sa više od jednog gola razlike. Ako bude 0:1, 0:2 ili 1:2, kvota je 3.25.

Jasno je da domaćin ima čvrstu odbranu, ali i ubojit napada. Džejmi Vardi je ubedljivo prvi strelac prvenstva sa 17 golova, a poznat je i po prgavoj naravi. Ukoliko Vardi postigne gol i dobije žuti karton, ovaj tip možete da naplatite kvotom 10.

Još mnogo zanimljivosti čeka vas u našem specijalu, i to nije sve. Jasno je da su Vardi i Mohamed Salah najbolji igrači dva kluba, zato je tu i Meridianbet duel strelaca.

Ko će biti ubojitiji, ko će doneti slavlje i bod(ove) svom timu? Oba igrača daju gol – kvota je 4.90.

Mi ćemo navijati za uzbudljivu fudbalsku predstavu začinjenu golovima. Jer, samo jednom je bilo nerešeno u poslednjih 10 međusobnih susreta Lestera i Liverpula u svim takmičenjima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter