14
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezdi ponuđen nekadašnji stub sredine terena Čelsija (FOTO)

Objavljeno: 25.12.19 u 13:05

Legenda crveno-belih Dejan Stanković preuzeo je kormilo Crvene zvezde, a sada se spekuliše o mogućim pojačanjima u januaru.

Razna velika imena povezuju se sa crveno-belima. Ipak, za sada Dejan Stanković radi na jačanju stručnog štaba. Ipak, kako HotSport saznaje, Zvezdi je ponuđeno jedno veliko ime koje trenutno nastupa u Turskoj.

Reč je o nekada stubu veznog reda Čelsija Džonu Obiju Mikelu. Nigerijac je član Trabzona i ove sezone je odigrao 17 utakmica za plavo-crvene i ‘upisao’ je jednu asistenciju. Može da pokrije pozicije zadnjeg veznog i centralnog veznog igrača, mesta na kojima crveno-beli kubure.

Džon Obi Mikel je ponuđen Zvezdi, ali problem predstavlja obeštećenje koje se kreće od pola miliona do milion evra. Nigerijac ima 32 godine, ali ogromno iskustvo igranja u Evropi, sa ‘plavcima’ je bio šampion Evrope.

Takođe, Crvena zvezda bi morala da se oslobodi velikog broja stranaca, mada se već spekuliše o odlascima Hosea Kanjasa, Žandera i Ričmonda Boaćija.

U karijeri Nigerijac je igrao za Lin, Midlzbrou, Čelsi, Tijanđin Tedu i Trabzon.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

14 Komentara

  1. Ovog puta su stranci prodali Zvezdu a nas navijace ostavili bez kvalitetnih utakmica u Ligi Evrope. Milojevic je imao vise srece nego pameti i dobro je sto je otisao. Verujem u Dekija da ce se osloboditi isluzenih i beskorisnih skupo placenih stranaca i pruziti sansu mladim domacim igracima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba da baralite sa fejk pričama. U ovoj polu sezoni ne očekujte ‘Velika pojačanja’. Fokus SVIH klubova u našem prvenstvu je što bolji plasman u ‘domaćici’. Jača pojačanja stižu tek u trećem kolu kvalifikacija za Evropska takmičenja to jest tek na leto ,kad legnu pare od UEFA . Ako Stanković pravi u timu neke ‘oštre rezove’ i protera ove igrače a dovede nove NEĆE DOBITI NIŠTA . To se jednostavno ne radi. Svakom timu treba vreme za uigravanje menja se po neki igeač ,kostur ostaje isti bez obzira na trenera. On samo moze da proba da promeni odnos prema igri,čvrstinu ,tempo ,da forsira igrače za koje on misli da su dobri.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja mislim da takvog igrača ne mogu da dovedu ,oni mogu da dovedu kanjasa,zandera,garsiju,boacija,jevtovica,ivanica i ostale promašaje ali ovakvog igrača nema šanse .

    0
    0
    Odgovori
    • ma daj ljudi pustite vise istrosene igrace, prodate naseg najboljeg mladog igraca i onda dovodite neke mrcine sto se jedva vuku po terenu…

      0
      0
      Odgovori
  4. koji je smisao dovođenja isluženih igrača,ako mi živimo od prodaje.kome će mo mi njega prodati?radniku iz surdulice???Boaćiu treba dati naš pasoš i zadržati ga do stvarno vanredno dobre ponude.zvezda nije imala takvog “fora“…nikad

    0
    0
    Odgovori
    • Moze, na dve hodine ga potpisati ,.., Naravno, ako imamo pare …. Ali, nikako. više od dve god. I dovesti onog malog Topića, da od njega uči …. A Boaćija prodati obavezno !!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Bravo Nebojša, ti si car! Kažeš da Zvezda odavno nije imala takvog centarfora kao Boaćija! Boaći je izuzetno spor igrač, a tek kako je borben! Mislim da je Boaći postavio standarde u duel igri i u skok igri (ali u negativnom smislu)! On je u Zvezdi već treću sezonu i bio je zaštićen kao beli medved, imao je unapred rezervisano mesto kod onog trenera-prevare Milojevića, i šta je uradio?! Postizao je golove iz penala (kao od šale) ili iz peterca kada ostane sam! Nikada za 3 godine nije predriblovao igrača u situaciji “1 na 1” i sam krenuo ka golu! Koliko je dobar igrač najbolje su pokazale njegove ispodprosečne igre u grupnoj fazi LŠ, gde se nije video na terenu, jer je stepen takmičenja prevazišao njegove limitirane mogućnosti! Sreća je, što je Stanković živeo u Italiji, pa dobro zna zašto je Boaći pre dolaska u Zvezdu bio rezervista pune 4 godine u 5 klubova!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter