8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:Championsleague.basketball

VELIKO POJAČANJE STIGLO JE NA MALI KALEMEGDAN: Crveno-beli su već registrovali Pantera

Objavljeno: 24.12.19 u 13:51

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je veliko pojačanje pred nastavak sezone, reč je o bivšem igraču Olimpijakosa Kevinu Panteru.

Nekadašnji košarkaš Olimpijakosa danas je registovan na zvaničnom sajtu KSS-a kao novi igrač Crvene zvezde, pa sada predstoji samo zvanično predstavljanje košarkaša.

DRAGAN ŠAKOTA O POJAČANJIMA: Panter je jedno ime o kome razmisljamo, veliki je krug igrača

Dragan Šakota je sa bekom koji može da igra i na poziciji pleja sarađivao već u AEK-u i odlično poznaje njegove kvalitete. Na insistiranje Dejvida Blata potpisao je ugovor sa Olimpijakosom, ali je posle promene trenera pao u drugi plan.

Odigrao je za Olimpijakos 11 mečeva, prosečno beleživši 6,8 poena. Prethodne sezone sarađivao je sa Aleksandrom Đorđevićem u Virtusu iz Bolonje, bio je MVP Fiba Lige šampiona.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO:Championsleague.basketball

0
0

8 Komentara

    • Bar nemamo adresu u dve strane drzave ,u Zagrebu i Laktasima a predsednik nam Dodik.A posto si nepismeni govnar ne zove se panter nego Punter ali gde ima groBARI pa jos uceni kad su svi glipi.

      0
      0
      Odgovori
      • GLIPI AHAHHAHAHAHAHAH E CERGO PISMENA. TI SI JEDAN OD PROSVECENIJIH TALIBANA. OTVORI USTA DA TI GLIPI, STAVE CIPIRIPI AHAHAHAHHAHAH. A SAD KOKODACI I DALJE AHAHAHAHJ

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter