0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

TRINKJERI: Teo u Evrokupu igra vezanom rukom iza leđa i cigarom u ustima! Ne obećavam što ne mogu sigurno doneti!

Objavljeno: 24.12.19 u 17:23

Trener Partizana Andrea Trinkjeri govorio je o duelima sa Virtusom iz Bolonje u TOP 16 fazi Evrokupa, ali i ambicijama u ABA ligi.

Italijan je imao posebno zanimljivu izjavu vezanu za Miloša Teodosića koji će 8. januara gostovati u ‘Beogradskoj areni’ u okviru Evrokupa.

– Vraća se Teo, možda najbolji igrač poslednjih 10 godina u Evropi. On igra Evrokup za zavezanom rukom iza leđa i cigarom u ustima. Ali, Virtus nije samo Teo, imaju izvanrednog trenera i još izvanrednih igrača. Biće mnogo zanimljivo – istakao je Andrea Trinkjeri za ‘Informer’.

On nije smeo da obeća ‘Grobarima’ titulu u ABA ligi, bio je poprilično oprezan.

– Reci mi sad, kako ja sad tebi mogu pametno odgovoriti. To me svi pitaju, ja ne volim da pričam ono što ne mogu sigurno doneti. Ne mogu obećati nešto što nije u mojoj kontroli. Za titulu se moraju mnogo stvari sklopiti. Svi to mi želimo kad idemo svaki dan na trening. Ali, neki put…. Ja sam se pomirio s tim, ja znam da je sve u titulama. Imao sam ja svoje titule, ali znaš li koliko traje zadovoljstvo posle osvojene titule? Pa, 10-15 minuta, bar kod mene. Posle moraš opet da razmišljaš šta dalje kako unaprediti ekipu. Mene više zanima put sa ovim igračima i da idemo napred.

A, trofej u Evrokupu…

– Znaš koliko timova je želelo barem TOP 16. Naše šanse su, iskreno da ti kažem, nemam pojma. Sve zavisi u pravom momentu biti u najboljoj formi, bez povreda. Samo mogu da svaki dan guram igrače da budu bolji. To je jedino što mogu. Postoje bolje ekipe od Partizana, Virtus, Unikaha, Uniks Kazanj. Nikoga se ne plašimo, moraće na terenu da pokažu da su bolji, nek nas dobiju – zaključio je Trinkjeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter