0
Evroliga

FOTO: YouTube

MILUTINOV: Zvao me je Đorđević, odabrao sam Olimpijakos! Neću u NBA ako ću da sedim na klupi

Objavljeno: 24.12.19 u 11:03

Kao mlad košarkaš otisnuo se u Atinu, a sada je već izrastao u jednog od najdominatnijih centara Evrolige.

Nikola Milutinov je u razgovoru za novi broj magazina ‘Mi smo Olimpijakos‘ otkrio da je malo nedostajalo da uopšte ne bude deo crveno-belog tima.

Ipak, priliku da zaigra sa svojim idolima nije mogao da propusti, te je odbio ponudu Saše Đorđevića.

ĐORĐEVIĆ ZA HOTSPORT: Olimpijakos je favorit, ali Zvezda nema šta da izgubi u Atini

Imao sam ponude Olimpijakosa, Panatinaikosa i nekih drugih evropskih klubova. Na klupi Panatinaikosa tada je sedeo Saša Đorđević i želeo je da me dovede. Ali smatrao sam da je za mene najbolje da potpišem za Olimpijakos. Znao sam sistem rada, čuo samo pozitivne stvari u klubu. Onda sam zvao menadžera, on mi je sve potvrdio, rekao sve najbolje o klubu. A takođe, zaista sam želeo da igram sa Vasilisom Spanulisem i Jorgosom Printezisem. Čast je igrati sa njima – rekao je Milutinov.

EVROLIGA: Olimpijakos pregazio Valensiju na krilima Milutinova, Armani umalo od gotovog napravio veresiju (VIDEO)

Ovog leta imao je ponudu CSKA, ali je ljubav ka Atini preovladala i odlučio je da ostane u Pireju.

– Imao sam ponudu na stolu, ali je uprava kluba odlučila da me zadrži. Bio sam pod ugovorom, pa sam ostao. Profesionalac sam i kad nešto potpišem želim da to odradim. I veoma sam srećan što sam ostao. Sad mogu da mislim samo o svom timu – dodaje Milutinov.

Na NBA draftu 2015. godine odabrao ga je San Antonio kao 26. pika, Milutinov je otkrio kakvo je njegovo mišljenje o odlasku u NBA ligu.

Da budem iskren, kad sam potpisivao za Olimpijakosa mislio sam samo o tome kako ću da odem u Sparse. Sada, nisam toliko lud za idejom da odem u NBA. Ako dobijem šansu, idem. Ali neću da idem tamo i da ne nemam nikakvu ulogu i ako uslovi nisu pravi, neću da idem tamo da sedim na klupi. Želim da igram i nema šanse da samo sedim tamo – rekao je Milutinov.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter