0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

HS OTKRIVA: Panter stigao, Štimac pred potpisom, trojica višak, Odžo neće nazad…

Objavljeno: 24.12.19 u 16:48

Crvena zvezda se pojačala pred nastavak borbi u ABA ligi i Evroligi, a sada je verme i da neko ode.

HotSport je prvi najavio dolazak Vladimira Štimca (čeka se ozvaničenje saradnje) koji će biti veliko pojačanje ispod koša u ABA ligi, Evroligi, ali i kao domaći igrač u KLS ligi. Sa druge strane danas je registrovan i MVP FIBA Lige šampiona bek Kevin Panter.

Sada je vreme za rastanak. Na izlaznim vratima Malog Kalemegdana su trojica igrača. Po viđenom u Kopru jasno je da Dragan Šakota ne računa više na Mohameda Fajea i Derika Brauna. Na poziciju senegalskog reprezentativca stigao je Marko Jagodić-Kuridža, dok je Amerikanac višak zbog velikog problema sa povredama. Više je van terena nego na terenu.

Majkl Odžo je standardan u timu Dragana Šakote, ali kako HotSport nezvanično saznaje postojao je plan da se Nigerijac vrati u FMP. Ipak, on nije pristao na to, ali dolaskom Vladimira Štimca nema sumnje da će Odžo izgubiti minutažu.

Sa druge strane pojedini mediji spekulišu o odlasku Džejmsa Gista, ali to nije realno, Amerikanac ima veoma jak ugovor sa crveno-belima i nema sumnje da će predvoditi tim u mečevima Evrolige i ABA lige.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter