0
Domaći fudbal

Foto: Olimpijakos

RANĐELOVIĆ ZA HS DEMANTUJE PISANJE MEDIJA: Nije istina da mi Olimpijakos traži novi klub, imaju poverenja u mene!

Objavljeno: 23.12.19 u 21:01

U beogradskim medijima pojavila se informacija da Olimpijakos ne računa na talentovanog srpskog fudbalera, a Lazar Ranđelović je u razgovoru za HotSport te spekulacije okarakterisao kao neosnovane.

Lazar Ranđelović je ovog leta pojačao Olimpijakos, a njegov prelazak iz Radničkog grčki mediji okarakterisali su kao odličan posao za grčkog velikana.

NIKOLA ČUMIĆ ZVANIČNO U OLIMPIJAKOSU: Hteo me je i PAOK, nisam se uopšte premišljao gde ću!

Talentovani vezista je već u prvim mečevima protiv Bašakšehira kada je bio asistent i potom protiv Krasnodara u kvalifikacijama za LŠ kada je postigao dva gola pokazao da je sud skauta crveno-belih bio na mestu.

S obzirom da se nedavno u beogradskim medijima pojavila informacija da za mladog reprezentativca Srbije nema mesta u timu. Odnosno, da pokušavaju da mu dogovore pozajmicu, ali da nema zainteresovanih klubova, Ranđelović je u razgovoru za HotSport demantovao spekulacije iz medija.

– Klub u potpunosti računa na mene, ne znam odakle su se te informacije pojavile, dobio sam mnogo poziva, ljudi se interesuju da li idem na pozajmicu ili ostajem u klubu, jedina istina je da je klub zadovoljan sa mnom i da ostajem u Olimpijakosu – rekao je Ranđelović.

Lazar ističe da ima punu podršku kluba.

Razgovarao sam sa čelnicima Olimpijakosa, imam njihovu punu podršku da nastavim da se razvijam. Pedro Martins mi je rekao da ima puno poverenje u mene. Klub mi je dao punu podršku, a ja želim da nastavim da se razvijam i opravdam njihovo poverenje u potpunosti. Ovim putem želeo bih da se zahvalim svima u klubu na nesebičnoj podršci – rekao je Ranđelović.

Dvadesetdvogodišnji Ranđelović je za Olimpijakos upisao ukupno 14 nastupa 6 u prvenstvu, po četiri u kvalifikacijama i u grupnoj fazi Lige šampiona. Postigao je dva gola i upisao je dve asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter