0
Evropske lige

FOTO: Twitter

MESIJEV ULTIMATUM KATALONCIMA: Ako želite da ostanem, dovedite mi njih u Barselonu!

Objavljeno: 23.12.19 u 17:12

Kapiten Barselone Leo Mesi je podneo ultimatum upravi Barselone pre nego se obaveže na potpis novog ugovora sa Kataloncima.

Mesi je ove sezone bio pokretačka snaga Barselone, a dokopao se i šeste Zlatne lopte u svojoj karijeri. Zbog toga ne iznenađuje što Katalonci žele da produže njegov ugovor.

NAUKA JE REKLA SVOJE: Mesi najbolji igrač 2019. godine, Ronaldo tek na 25. mestu (FOTO)

Mesijev otac Horhe Mesi je obavio razgovore sa upravom kluba prenose španski mediji, a predsedniku kluba Josepu Bartomeu je izneo uslove pod kojima bi se Mesi obavezao na novi ugovor.

PRIMERA: Barsa napunila Majorku, het-trik Mesija, ne zna se koji je gol lepši (VIDEO)

Potrebno je da katalonski gigant potpiše četvoricu fudbalera pre nego što Argentinac sedne za sto i razgovara o novom ugovoru. Bilo je potrebno da Samuel Umiti dođe kao mlađa zamena za Žerara Pikea. Druga želja je dovođenje jednog od dvojice fudbalera Milan Skriniar ili Kalidua Kulibalija.

Mesi želi kvalitetnog igrača na desnom boku, s obzirom da je Nelson Semedo zalog za budućnost, a da Serhi Roberto nije doprineo koliko se očekivalo od njega. Njegov pik je Džošua Kimih.

KAO BARSELONA: Nathov pas u stilu Mesija, sjajna završnica Asana (VIDEO)

Četvrto i najveće ime na Mesijevoj listi je dolazak napadača Kilijana Mbapea, a ovo bi mogla da bude i najteža misija za katalonski tim, pošto je Mbape u ovom momentu bliže Realu. Zbog toga bi alternativa mogli da budu Džejdon Sančo ili Mohamed Salah.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter