1
Domaći fudbal

Foto: Čukarički

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan vraća svoje dete, strelca najlepšeg gola u Superligi Srbije!

Objavljeno: 23.12.19 u 10:05

Vezista je odigrao najbolju sezonu u karijeri i postigao najlepši pogodak, a odluka je na rukovodstvu „brđana“.

Od ranije je poznato da su iz Partizana ‘pikirali’ Nikolu Petkovića (Javor) i da pokušavaju da obezbede potpis Slobodana Rajkovića, koji je mesec dana trenirao sa ekipom u Zemunelu. Kako saznaje HotSport, na spisku trenera Save Miloševića je i bivši učenik crno-belih iz Čukaričkog Luka Stojanović (25). Kao tinejdžer i talenat, posle školovanja u Partizanu otišao je u Sporting iz Lisabona. Zatim je menjao ekipe i dva puta bio član Apolona iz Limasola odakle je došao u Čukarički sa kojim ima ugovor do 31. decembra 2020. godine.

Vezista je imao jednogodišnje epizode u Muskronu i Antverpenu, ali je odigrao najbolju sezonu na Banovom brdu u karijeri i postigao najlepši pogodak. Upisao je 25 mečeva u tri takmičenja i na terenu proveo 1.702 minutu za koje je uspeo da postigne 12 pogodaka ima dve asistencije.

Sada su na potezu iz rukovodstva Čukaričkog, a još neki igrači pored Stojanovića su na meti Crvene zvezde i klubova iz inostranstva, pa sledi zanimljiv prelazni rok za „brđane“.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

FOTO: FK Čukarički

0
0

1 Komentara

  1. Luka je odlican igrac, bila je greska pustiti ga da ide i potuca se po malim klubovima. Sad ce Cuka da zacepi za naseg igraca?! Medjutim,tu se nemoze pogresiti, stvarno je veoma talentovan a jos uvek vrlo mlad igrac.Docic je, medjutim velika zabluda, i mislim da nema mesta u prvom timu FKP! Partizan teba boljeg igraca kao zamenu za Zdjelara. Mozda je mnajbolje naci inostanog asa tipa Zuke ili Kamare…,veoma radnog i energeticnogigracakoji ce pouzdano drzati odbrambeni bedem na sredini terena. No, Savo najbolje zna sta mu je ciniti. Najbolje je naci igraca koji je slobodan,platiti kvalitet je je to jeftinije resenje a imas barem kvalitet, ne treba se ispucavati bez goleme nevolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter