3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ponuda Crvene zvezde nije po meri Čukaričkog, crveno-beli će pokušati ponovo…

Objavljeno: 22.12.19 u 09:38

Šampion Srbije je pikiriao dva igrača, a nova ponuda bi u narednim danima mogla da završi posao.

Došao je Dejan Stanković na kormilo stručnog štaba Crvene zvezde, a nekoliko dana pre ustoličenja naslednika Vladana Milojevića, šampion je pokušao da završi posao sa Čukaričkim i dovede dva igrača sa Banovog brda u Ljutice Bogdana.

DEJAN STANKOVIĆ: Imao sam samo jednu misiju – Da se vratim kući u Zvezdu! Kada je saznao, Žoze je pao u nesvest (VIDEO)

Kako je HotSport ranije najavio pikovi Crvene zvezde su Stefan Šapić i krilni fudbaler Veljko Birmančević i u perspektivi Milutin Vidosavljević. Crveno-beli su održali sastanak sa vlasnikom ‘brđana’ Draganom Obradovićem i saznajemo da nije došlo do dogovora klubova ‘na prvu loptu’.

VELJKO BIRMANČEVIĆ: Hoću u Zvezdu! U Partizanu su svi znali za koga navijam!

Razlog je ponuda koja nije po meri Čukaričkog, ali ova priča nije završena i ostaje da Zvezda izvaga i pojača uslove. Lista zimskih pojačanja zavisi i od odlazaka, mada je neminovno da dođe do prodaje određenih igrača zbog popune budžeta, a i pojedinih koji nisu imali veću minutažu.

TEDIĆ: Dok je ovakve atmosfere i jedinstva Čukarički će igrati dobro

Sve treba da sagleda i Dejan Stanković pre nego donese odluku o konačnim rezovima, mada je dobro upoznat sa igračkim kadrom kluba pošto je ispratio nekoliko mečeva u Ligi šampiona.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

3 Komentara

  1. Branko,uzmi nešto za smirenje ! Zvezda ,ako hoće, ona će njih uzeti,a ti možeš samo da zavidiš. Ali,trebao bi biti pristojniji-ne vredjaj,jer mogao bi dobiti ružan odgovor. Ako si bolestan , leči se .

    0
    0
    Odgovori
  2. Još jedna potvrda kakvi hohštapleri vode prugastu hijenu. Kupujem, prodajem, oduzimam i dodajem. Šta je sada? Garsija, La Para, Kanjas, Žander, Boaći, Ben nisu dobri, a? Degenek, Ivanić? Gde su Jirka i Meleg? I sada će Birma i Šapa da spasavaju mezimicu?!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter