0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

ZAVRŠNI PREGOVORI: Turci ne odustaju od defanzivca Crvene zvezde!

Objavljeno: 21.12.19 u 10:02

Uslovi u ugovoru pojačani su za igrača, a potrebno je utanačiti još nekoliko detalja pre konačnog sklapanja posla.

Uporni su turci u nameri da angažuju Milana Rodića koji je posle dve ipo godina igranja u Crvenoj zvezdi dobio dozvolu kluba da karijreu ponovo nastavi u inostranstvu.

MILAN RODIĆ ZA HS: Znamo recept za Totenhem, neće im biti lako! Lepo mi je u Zvezdi…

Letos se kockice nisu složile za transfer u Antaliju, a već danima unazad, kako saznaje HotSport traju završni pregovori sa ciljem da se posao uskoro skocka.

Ekipa iz poznatog letovališta nema dobar učinak ove sezone, pa je rukovostvo krenulo u akciju angažovanja pojačanja među kojima je primaran posao sa defanzivcem Crvene zvezde.

Dolaskom na kormilo Dejana Stankovića ostaje da se sagleda celokupan igrački kadar, ali ako dve strane sklope dogovor neće da bude problema.

Crveno-beli snimaju ‘zamenu’ i jasno je da ostaje još korak da Rodić nakon Zenita i Tomska ima novi klub u toplijim krajevima. Raspitivala se i ekipa iz Saudijske Arabije, nalazio se levi bek pod lupom Antverpena i ostaje da se sačeka nova stanica u 2020. godini.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter