4
AdmiralBet ABA Liga

BIVŠI PARTIZANOVAC STAO U ODBRANU ČOVIĆA: Da nije njega ne biste igrali Evroligu (FOTO)

Objavljeno: 21.12.19 u 15:35

Ne stišava se bura oko Filipa Čovića i dešavanja na sinoćnjem meču Evrolige protiv Olimpijakosa u Beogradu.

Tada su se na udaru određenog dela navijača našli članovi porodice Čović.

U ‘KLINČU’ SA NAVIJAČEM: Reakcija Nebojše Čovića na ‘tata kupi mi klub’ (VIDEO)

Pored košarkaša Zvezde, trenera kluba Dragana Šakote u odbranu Čovića stao je i nekadašnji centar Partizana Ratko Varda.

OGLASILA SE I ZVEZDA: ‘Kupovinom karte za utakmicu niste kupili pravo da vređate i lečite frustracije’!

– Možemo da ih mrzimo ili volimo, pljujemo ili ljubimo, omalovažavamo ili dižemo u nebesa… Možemo mnogo ružnih stvari izgovoriti ili napisati jer na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave! Komšije, da vas podsetim, bez ovog gospodina koji sedi (Nebojša Čović) ne biste imali prilike da idete na utakmice Evrolige jer je Zvezda već bila ugašena! A ovaj dečko koji stoji (Filip Čović) vam je bio najkonstantniji i najbolji igrač prošle godine, bez koga isto tako ne bi igrali Evroligu – istakao je Varda na slici svom Instagram nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je istina 100%. Čović zaslužuje poštovanje. Zvezdas sam, ali i poštujem i cenim igrače i uspehe Partizana. Imali su toga najviše u kos istoriji. Zvezda je u fudbalu nešto posebno u odnosu na druge, zato i ima toliko navijača. Varda je igrao u dosta klubova, ima lepu karijeru, a bio je hrabar igrač, bez straha.. Petlju, toliko!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter