2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

RUSI IZ NEBA PA U REBRA: Bane Ivanović stiže u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 20.12.19 u 09:44

Dolaskom Dejana Stankovića biće promena i u igračkom kadru Crvene zvezde, a Rusi najavljuju prvo pojačanje.

‘RIA Novosti’ u svom tekstu o planovima Zenita do kraja sezone otkrivaju da će nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović karijeru završiti u Crvenoj zvezdi. Popularni ruski list navodi da Srbinu ističe ugovor sa Zenitom i da ga neće produžavati. Branislav Ivanović (36) karijeru će završiti u Crvenoj zvezdi kod svojih velikih prijatelja Zvezdana Terzića i nekadašnjeg saigrača Dejana Stankovića.

Cilj Zenita je da podmladi tim, dok bi Bane bio veliko domaće pojačanje za Crvenu zvezdu, iako je u poodmaklim fudbalskim godinama.

Sada ostaje da se vidi hoće li do transfera doći tek u junu ili će Branislav Ivanović put Beograda nešto ranije. Ceo posao oko Ivanovića mogao bi da završi ‘Gazprom’, firma koja je generalni sponzor oba kluba.

Delije, šta kažete?

FOTO: FS Srbije

0
0

2 Komentara

  1. Ako ovaj dodje razbezace se i ovo malo ljudi.nema mesta u zenitu a da se uhlebi u zvezdi.kako onda da igramo brze?opet redari rade prelazni rok?

    0
    0
    Odgovori
    • Nema mesta???druze,znas li ti sta pricas???ja ne mogu da verujem…ociglednk je da si balavac koji nema pojma…Bane je kapiten u Zenitu,standardan…komotno jos 2 profi godine u Evropi da odigra

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter