13
Boks

MAĐAR PRETI: Nokautiraću Veljka! (FOTO)

Objavljeno: 20.12.19 u 11:30

Videćemo, kratko je odgovorio Ražnatović, koji juri maksimalnu osmu pobedu u profi karijeri.

Sedam dana ostalo je do bokserskog spektakla „Petko’s Fight Night“, a atmosfera pred najatraktiviniji meč 28. decembar u Banjaluci već je na stepenu usijanja. Naime, Veljko Ražnatović (23) u ring koji će biti montiran u verovatno krcatom Boriku udariće na Mađara Andrasa Čomora (31), koji iz rodne Budimpešte već preti neporaženom srpskom kruzerašu koji je u svojih sedam mečeva zabeležio isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom!

– Neće dočekati šestu rundu, tri maksimum i nokautiraću ga- poručio je mađarski borac, koji je u karijeri 14 puta pobeđivao upravo nokautom. Četiri pobede je izvojevao na poene, a 26 puta je poražen uz dva nerešena ishoda.

Inače, Čomor je zamenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povredio dve nedelje pred spektakl u Banjaluci.

Međutim, pretnje Mađara, očekivano, nisu uplašile Srbina.

– Videćemo – kratko mu je odgovorio Veljko uz dodatak:

– Jedno je sigurno, navijači će uživati u meču!

Organizator događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

VELJKOV UČINAK
U KARIJERI
Mečeva 7
Pobeda 7
Nokauta 4

ČOMOROV UČINAK
U KARIJERI
Mečeva 46
Pobeda 18
Pobeda nokautom 14
Poraza 26
Poraza nokautom 22
Nerešen ishod 2

0
0

13 Komentara

    • Naravno da smo uz Veljka…cela Srbija navija da pobedi…kakav Madjar- pa nas Veljko je Arkanov sin…napred lepi nas…

      0
      0
      Odgovori
  1. Jovane on po gradji tela sigurno boksuje pero laku kategorijju a ovaj njegov protivnik je razvijeniji pa i teži što se tiče kilaže.,pa to se vidi za to nisu potrebne bokserske rukavice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Komentatori zaboravite ciji je on sin,i gledajte u njemu boksera,nije on bas neko ko nezna da boksuje,pobedio je sve protivnike sa lakocom;;;Ja mislim da ce ovog madjara pobediti sa lakocom:::

    0
    0
    Odgovori
  3. Pošto Veljka nazivate raznoraznim imenima ,,žgoljavko“ i ko zna kako još treba da znate zato postoje kategorije znači kilaža a zna se kolika je razlika u kilaža a vi što lupetate nikada niste imali rukavice na rukama niste sparingovali neznate da je teže sparingovati sa lošim boksero nego sa pravim dobrim bokserom loš bokser udara prljavo svakako zato ne lupetajte dečko vas nezna nikada vas neće ni videti imajte malo dostojanstva !

    0
    0
    Odgovori
  4. Onaj capljinac pao za 90 sekundi, a mogao ga u zubima nositi, pa mene ne bi oborio za to vrijeme da ga pustim da me udara. U svakom slučaju postujem sto trenira.

    0
    0
    Odgovori
  5. Hoceli Veljko u zivotu da ima bar jedan posten mec a da mu mama to nije platila ,i gde pronadju stalno neke luzere,zasto ne boksuje bar jednom kao muskarac sa pravim bokserom

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ovaj žgoljavko pobedi znajte da to nije poštena borba,lova čini čuda,pa pre neki dan su kao njega prikazali da su mu ledja sva crvena, kako je dobio batine, priča za naivne, pa poverovali bi da mu se vidi lice,ovako koriste priliku da su svakodnevno u javnosti, ali ne shvataju da oni nikoga ne interesuju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter