0
Evrokup

FOTO: Twitter

KLADIONICE KAŽU: Partizan treći favorit za osvajanje Evrokupa, evo šta Trinkjeri kaže o mađioničaru Teu…

Objavljeno: 20.12.19 u 12:20

Košarkaši Partizana posle dobro odigrane prve faze Evrokupa svrstani su među četiri favorita za osvajanje ovog takmičenja.

Svetske kladionice odale su priznanje crno-belima tako što su ih svrstale među četiri favorita za osvajanje Evrokupa. Prvi favorit je španska Unikaha sa kvotom 4.60, drugi je italijanski Virtus sa kvotom 4,95, a onda slede Partizan i Uniks sa kvotama 9,2.

Partizan će u drugoj fazi Evrokupa igrati protiv Virtusa iz Bolonje, Trenta i Darušafake. Andrea Trinkjeri je izneo svoje mišljenje o rivalima.

– U našoj grupi igra najbolji košarkaš Evrokupa, genije Miloš Teodosić. Darušafaka je, verujem, najbolji defanzivni tim takmičenja. Trento je pre nekoliko godina igrao polufinale i imaju Đentilea, koji je problem za svaku odbranu. Tako da mislim da je ovo baš lepa grupa – rekao je italijanski stručnjak.

Partizan u prvom kolu ‘E’ grupe prvo dočekuje Virtus 8. januara, pa slede gostovanja Trentu i Draušafaki 15. i 22. januara, potom dolaze Turci u Beograd, Partizan gostuje Virtusu i na kraju kod kuće protiv Trennta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter